Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, подаюсь через SWO Маю питання про підрахунок балів через освіту В дипломі написано masters degree, так як я закінчив магістрату в Україні То рахувати як 25 балів за освіту чи потрібно рахувати як за One post-secondary program of two years or longer за яку дають 20 Дякую за допомогу, бо щось трошки заплутався
-
Всім привіт. Друзі можливо вже була інформація я не знайшов. Скажіть будь ласка чи є спеціальна форма для заповнення при подачі на ПР. Дозвіл одного з батьків дитини що не перебуває в Канаді, чи можна писати в довільній формі. Як це виглядає? Дякую.
-
Не можу відповісти на це питання, самі зараз тільки у процесі))
-
Дякую, а якщо наприклад будуть помилки в датах чи роботах, то не будуть звіряти як правило ?
-
Ви можете знайти цю інформацію у анкеті на CUAET. Зайдіть на свій IRCC portal, де подавались на візу. Та там буде Client Application Summary.
-
Дякую ))))
-
Ок то десь має ж бути вихід. Як бути ?
-
Дякую за відповідь. Тобто воно не повинно бути нотаріально завірене ?
-
Ще одне запитання. До мене докотилися чутки що треба робити підтвердження диплому про освіту. Чи правда це ? Чи вистачить його перекласти на англійську? (Я не працюю і не збираюсь за професією тож він потрібен лише для балів)
-
І тоді замість тієї форми робити українську і переклад ?