Імміграція до Манітоби
-
Шита білими нитками багатоходовочка у них виходить. У них звʼязок з тими провінціями, за програмами яких вони не проходять, очевидно, тому що вимоги жорсткіші. Вони приїжджають в Манітобу, де програми лояльніші і пікетують, щоб зробити ці і так лояльні програми ще більш лояльними і повернутись в своє Онтаріо. What’s wrong with you, guys?)
-
Там написано, що вони не добирають балів через роботу або навчання в іншій провінції. То хай добирають бали в інший спосіб — умови однакові для всіх. Вони ж скаржаться, що з 2022 року прохідний бал тримається близько 700. Тобто в них який розрахунок був? — приїхати з умовного Торонто, швиденько отримати ПР в Манітобі завдяки дууууже легкій програмі з низькими балами, а потім повернутися, але не вийшло...
-
Можу привести приклади від Імміграційного комітету КуК. Через програму ознайомчого візиту приїхало сотні людей до Манітоби, але в інші провінції поїхали буквально одиниці. Зараз дещо інша буде ситуація, але у більшості народ лишиться тут у Манітобі, принаймі на перші 2-5 років, особливо якщо порахувати витрати на садки, житло і т.п. у дорогих провінціях.
-
Я не кажу, що звалять, але є ризики, бо за роки навчання та роботи ті люди вже вибудували зв'язки в інших провінціях. Українці - це інша справа. Українці не мають зв'язків ніде у більшості. Є вже дуже багато прикладів, коли люди приїхали у квітні-травні 2022, потусили у Манітобі і поїхали до Калгарі, Онтаріо тощо. Але за 6 місяців поверталися ,бо житло дороге, садки також проблема, провінційні програми також мають вищі критерії. Для українців Манітоба поки що видається найкращим варіантом. Звичайно, для багатьох це також буде транзитна провінція, але таке життя.
-
Там написано про їхні скарги, що з 2022 року бал тримається близько 700. 2022 — рік, коли стартувала програма CUAET, багато українців поїхали саме в Манітобу, почали подаватися на номінацію і підвищили своїми балами середній бал — в результаті вибірку не проходять ті, хто розраховував на іншу картину, "без українців". І мені б не хо ілося б, щоб тут були якісь образи на українців. Бо, ще раз, правила для всіх однакові. Не вистачає балів — треба шукати можливість їх підняти
-
Як казали наші знайомі, що їздили на авто в Альберту і назад - "Ми не побачили абсолютно ніякої різниці між містечками у Манітобі, Саскачевані та Альберті" Звісно великі міста відрізняються, але й якщо ви плануєте тут залишатись, то і в великому місті, я б не жив, чи то Онтаріо, чи Альберта, чи Манітоба.