Імміграція до Манітоби
-
Супер, дякую за відповідь!
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає, якщо людина працює меньше 30 годин на тиждень, при тому що має фул тайм позицію, то чи можна від такої роботи подаватись на номінацію ?
-
Це Канада. Звикайте
-
Довго)
-
2 місяці
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо у мене контракт парт-тайм, але є 40 годин на тиждень, як потрапити у вибірку SWM? Вказувати у анкеты EOI, що маю довгостроковий контракт фулл-тайм? Дякую! Пошуком відповіді не знайшла.
-
Можливо є хоча б якісь неструктуровані нотатки? У будь якому випадку було б цікаво почитати
-
Добрий день.Для отримання дорослим pr-потрібні свідоцтва про закінчення школи?(втрачені) Чи достатньо дипломів вищих закладів?
-
Добрий вечір, у мене питання щодо освіти. Я маю диплом спеціаліста (1997 р.) і диплом кандидата наук (2007 р.). Чи треба для імміграції подавати на евалюацію, чи можна подати нотаріально завірений переклад диплома кандидата наук і клеймити як doctorate?
-
Добрий день.Для отримання дорослим pr-потрібні свідоцтва про закінчення школи?(втрачені) Чи достатньо дипломів вищих закладів?
-
Ми ще в Україні.Я думаю,займатись питанням відновлення чи ні.Наскільки розумію,краще відновити все таки.Це все час і кожен день ракетні обстріли.
-
можна спробувати зробити витяг, десь тут кидали лінк, або написати пояснювальну записку, що свідоцтво про закінчення школи втрачено, але ось в дипломі є посилання на нього, що на його основі вступав до ВНЗ
-
Точніше, скоріше це можна назвати 10 кіл бюрократії і очікувань
-
Це займе не мало часу, колись допомогав через мон відновити, 10 кіл аду до отримання(
-
Ні, не можливо. Що це за така робота фултайм, що менше 30 годин?
-
Це робота по дзвінку. Є контракт в якому зазначений графік 40 годин на тиждень і написано що це фул тайм позиція, і що інколи годин може бути меньше а інколи більше. Сьогодні порахував кількість відпрацьованих годин, поділив на кількість відпрацьованих тижнів і вийшло 31 година на тиждень. Ось тільки деякі тижні в яких було меньше 30 годин навіюють сумніви і побоювання щодо номінації.
-
Підкажіть будь ласка , на фото це афідавіт чи просто печатка ?
-
Якщо є офер і там прописано 40 годин, то можете подавати. Також головне, щоб в employment verification letter це також писало.
-
Виглядає, як просто печатка. Подивіться, чи є у вас щось подібне: t.me/uccmb/92266
-
MPNP Q&A. Більшість запитань стосувалися роботи. docs.google.com/spreadsheets/d/15BjZ7WVoEbl9VDNehP4M3xE2Hoxj0-RR/edit?rtpof=true&sd=true
22 Jan 2023, 05:40
68681/233906
about an hour ago