Імміграція до Манітоби
-
Багато людей хитрять і позичають гроші. Гарантією, що то є власні гроші, є те, що вони лежать на рахунку певний період. Тому офіцери дуже ретельно ставляться до одноразових поповнень на великі суми прямо перед формуванням місячного стейтменту. Доводити вам нічого не збираюся, тільки даю інформацію.
-
Я сказав, що виписка потрібна. Але ці гроші мають бути в наявності, але не лежати там 3 місяці. Про те що вони мають бути там 3 місяці я не бачив ніде. Уважно читайте, будь-ласка. І я сказав свій приклад. Надалі рішення приймати людині самій. Чим більше прикладів тим краще.
-
Я поклав суму за раз. Десь 12. Звісно на рахунку ще була сума інша. Було видно мою зп. Виписку я додав за 3 місяці, звісно. Я і не казав, що вона не потрібна. Але сума 12 там не лежала всі 3 місяці….я окремо взяв довідку про стан рахунку. По стейтменту там 12 не було. Повторно стейтмент ніхто не питав
-
Тоді Ви дуже чемна людина, до якої питинь не могло бути і у офіцера був гарний день або ніч на передодні 😉
-
На своїх ще й гроші заробляють?) Скажу так: головне «заробити» довіру від IRCC. А там і ваші всі «аплікації» досить швидко пройдуть
-
А Ви декларували їх, коли прилетіли? Може тому питань не було...