Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Друзі, хто знає СЕКРЕТ онлайн реєстраціі на візит до консула в Торонто? У дитини немає закордонного паспорту, що унеможливлює подачу на ПР. Дякую
-
А можна поновити пр картку, якщо не всі 5 років жив у Канаді? Просто цікаво
-
Дякую) я намагалась зареєструватися в Едмонтон, вони імейлом відповіли що вікно для реєстраціі відкривається о 19:00 за нашим часом. Два тижні просиділа намагаючись зареєструватись, але марно😡 півтори хвилини і немає вільних місць( з компа, з чотирьох телефонів, взагалі ніяк 🤷♀️
-
так вони і так кожного кварталу, але ж це дууууже рідко
-
До того що у Торонто? Чи до ген консульства в Оттаві?
-
А він якось впливає на консулів? Бо після нашої третьої невдалої спроби потрапити на прийом у Вінніпезі, дзвонили в Оттаву, а посол відповів, що вони не мають ніякого контролю чи інформації щодо умов виїзної сесії консула 🤦♀️
-
Точно, сорі 🙊
-
Ви напевно чули ці історії, щодо останнього візиту консула, де люди зареєструвалися, отримали на пошту підтвердження бронювання, а коли всі прийшли під двері то виявилося що там мав ще прийти другий лист з переліком необхідних документів для візиту 🤬 Мій чоловік не втримався, зайшов до консула і запитав у часу справа і де про це на оф.сторінці сказано щодо цього листа? (а там чітко прописано що для візиту, з переліком необхідних документів, ознайомтесь за посиланням) То консул його просто зухвало вигнав 🤬
-
Теж інтересує .
-
Маю питання.Підходить таке підтверження для дипломів на ПР?
-
А Ви не знаєте україньского перекладача онлайн с аффедевітом случайно
-
І ще питання,не знайшла в дописах про почтову довідку від Польші о несудимості,бо я запросила на сайті Польші і заплатила ,а тепер читаю що не проходить(
-
Якщо писав в заявці на КУАЕТ , що в мене є український паспорт ,але там не вклеяна фотографія в 25 років ,відповідно він рахується не дійсним , то на етапі федерального етапу краще писати ,що його немає чи ,прикріпити і написати пояснення ,як так вийшло .