Імміграція до Манітоби
-
Ну це для трекінгу, для відслідковування вашої заявки, але потім по ідеї повинні надіслати лист що я успішно все пройшла, і оновити інформацію в особистому кабінеті. А в мене цього всього немає, окрім отих листочків що видали на початку (information, tracking)
-
Не знаю що робити. Оформив підписку. Вони прислали лінк, щоб скачати. Скачую, інсталяція в кінці обірвалася і повідомлення, що something went wrong and we were unable to install Acrobat.
-
Так, всюди поставила галочки і там пише true, де галочка
-
Там написано що потрібно завантажити диплом і додаток. Окремо. + Переклади. Ітого 4 файли. А на перекладах поставити галочку, що то переклад. Ви так завантажили?
-
Підкажіть , будь ласка, в чому може бути помилка в розділі Education, якщо я все підвантажила? Чи можу я засабмітити, якщо видає таку помилку?
-
В мене виходить більше ніж 4 файли там, де інститут, бо окремо бакалавр і спец
-
Ну чесно, тисячі і десятки тисяч людей подають. Якщо все вірно - жодних помилок. І тільки у Вас "чомусь" проблема. А якщо полистати чат, то таких запитів по 5 шт в день. І у всіх все вирішилося саме коректним завантаженням файлів.
-
Саме чого скрін?
-
Вже і так і так виправляла, чомусь видає помилку
-
Ну якби ви так зробили, то помилки би не було. Поверніться, перевірте.
-
На кожну освіту має бути 1. Диплом оригінал (назва файлу має бути відповідна, first last name diploma original) 2. Переклад диплому із відміткою, що офіційний переклад (first last name translation) 3. Додаток до диплому оригінал /transcript 4. Додаток до диплому - переклад , ставите галочку. Назвіть файли добре, бо офіцер буде плутатися.
-
Ось тепер зрозуміло де помилка! Дуже дякую :) Гарного дня
-
Тобто мені потрібно спочатку окремо внести запис про бакалавра і запис про спец, тоді в кожному рядку буде по 4 файла
-
Трохи вище у повідомленнях пан Wes їх завантажив.