Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, потрібна довідка з Ізраїлю про несудимість. Хто може поділитися досвідом, як її отримати? Буду дуже вдячна!
-
Привіт Якщо я зараз навчаюсь в університеті, то чи потрібні якісь документи звідти при подачі? І якщо я зараз на академ відпустці, чи вказувати це як навчання чи ні?
-
і ще маю питання з приводу скільки людей з вами імігрує. Дивилась відео Дмитра, і він там поставив 3, тобто аплікан+жінка+дитина. Чи це вірно, що враховувати повний склад сім*ї, чи треба себе не враховувати, а додати тих, хто до мене прикладається? Тобто вказувати я+3, чи всього 4? Дякую дуже
-
Cuaet чи visitor visa, то право вїхати в країну. Work Permit чи visitor record то право тут перебувати. В першу чергу вам потрібні нові перміти та візітор, аби вас не попросили з Канади. А потім нові візи, аби вас пустили назад, якщо вирішите виїхати
-
Підкажіть, будь ласка, куди посилати паспорт на вклейку візи з Канади. Бо я щось не второпаю 🙈 І хто знає, скільки приблизно часу це займе?
-
Погодинно рахується якщо ви на експрес ентрі, на провінційних програмах просто пів року 30+годин/тиждень (фул тайм)
-
Дивлячись за якою програмою З ЕЕ 13+тисяч, якщо без експрес ентрі то 10тисяч на вас та +2тисячі на кожного, хто іммігрує з вами Сума має бути на рахунку протягом всього періоду, до отримання PR