Імміграція до Манітоби
-
Довідка про несудимість з Туркменістану через посольство в США Поділюсь довідом, як ми отримували довідку для громадянина Туркменістану: 1. Звернулись в Посольство. Якщо ви знаходитесь в Канаді, вас буде обслуговувати посольство в США: usa.tmembassy.gov.tm/en/contacts Вони вишлють список документів, які потрібні у вашому випадку. Зверніть увагу, що для іноземців, які жили в Туркменістані, документи можуть відрізнятися. У будь-якому випадку, питайте деталі в Посольстві, вони відповідають швидко. 2. Підготували пакет документів. У нашому випадку це були: - Заявка. Посольство вишле вам форму цієї заявки, там треба вказати базову інформацію про себе типу імені, громадянства, періодів перебування і адреси в Туркменії. - Коротка автобіографія перебування в Туркменістані. Так як заявник громадянин, ми просто писали трошки розширено його основну інформацію типу дати народження, дати виїзду з країни і т.д. - Копія закордонного паспорту. + Для громадян Туркменії копія національного паспорту - Копія Канадської візи. Ми ще на всякий випадок слали копію ворк перміта. 3. Відправили документи в Посольство. Всі документи зі списку вище відправляються не емейл в пдф форматі. 4. Оплатили послуги і надали prepaid return envelope. В envelope вам пришлють вашу довідку. Оплата - це самий проблемний момент, бо Посольство в США приймає оплату тільки готівкою і ніяк інакше. Плюс в тому, що цю готівку може передати їм будь-хто, хоч ваш знайомий. Вам треба тільки повідомити їм дані людини, яка передасть готівку. Ця ж людина може віддати їм prepaid return envelope. Ціна всього - $40 за довідку + ціна prepaid return envelope. Термін виготовлення довідки і доставки її до Канади - десь півтора місяці. Зверніть увагу, що Посольство напише на довідці, шо вона дійсна три місяці з моменту видачі. #довідка #несудимість #Туркменістан #Туркменія
-
Перед PR треба ще номінацію отримати.
-
Якщо роботодавець напише, що ви були фул тайм протягом 6 місяців, то буде все ок. Просто у вашому повідомленні не було етапу номінації.
-
Друзі, заповнюю MPNP, Application history, писати про Temporary work permit?
-
І ще питання по relatives and friends, в мене є друзі, але вони не приймаю участі у моєму імміграційному процесі, чи мені їх вказувати чи це no relatives or friends living in Canada тоді
-
Та я розумію що обов‘язково, тобто ми всі хто приїхали по CUAET вказуємо саме temporary work permit в application history?
-
Чи просто їх контактну заповнити? Але не відмічати ту галочку що вони приймають участь у моєму settlement plan?
-
Вітаємо, Vadim Pilgrim! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я вказував що нема друзів.
-
Підкажіть, будь ласка, чт можна покидати Канаду на час подання на ПР? (Покидати на тиждень планую)
-
Доброго дня ! Є таке питання : якщо я не можу підтвердити свого досвіду роботи за останні 5 років поза канадою , чи потрібно вписувати в стаж в аплікації на номінацію ?
-
Вписуйте лише той досвід, який можете підтвердити або reference letter, або якось інакше. Що хоче бачити офіцер: - ви працювали за гроші, не безкоштовно; - ви працювали фул-тайм, не парт тайм, не волонтером; - ваші посадові обов'язки співпадають із описом NOC, який ви обрали. - ви працювали безперервно як мінімум один рік на цій посаді, "шматочки" по кілька місяців не складаються, рахують лише повні роки роботи на одному місці на одній посаді.