Імміграція до Манітоби
-
Ох, цікаво буде. Хтось знає чи видає Нац. Гвардія та ЗСУ такі референти хлопцям?
-
Доброго вечора. Хтось вже отримував новий ворк перміт після того як старий перестав діяти? Хочу задати декілька питань. Дякую
-
Якщо можна для нього взяти референси, то буде набагато краще, чим без них. Бо офіцер буде оцінювати вашу сім'ю, краще йому документально показати, що чоловік теж роботящий, та буде економічно вигідним для Канади. Якщо зовсім ніяк з референсами, то тут радили написати розгорнуте CV для нього, де вказати де, коли працював, що виконував і пояснити, чому не має підтверджуючих документів.
-
Хочу уточнити: По приїзду в Канаду, пройшли медогляд, рік уже минув , і зараз подаємось на федеральний етап, чи потрібно знову проходити медогляд? Бачила нововедення, що при подачі на федеральний етап потрібна нова здача біометричних даних, чи підкаже хтось чи це є правдою?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, якщо чоловік іноземець та буде головний аплікант, має work permit (quaet) то ми не можемо подаватися як сім'я українців?
-
Допоможіть, будь ласка 🙏 Засабмітила аплікацію на федеральний етап. Маю дитину 5 років, розлучена. Надала дозвіл від батька на еміграцію. Зараз отримала ось такий лист. Чи пройшов той дозвіл і потрібен лише паспорт батька, чи потрібно все перероблювати? Я щось туплю, вже нерви здають :(
-
Самостійно медогляд проходити ще раз не потрібно, чекайте запиту від офіцера на фед. етапі. (Теоретично, ви можете його зробити зараз без запиту, якщо хочете , але він вже платний. Є низька ймовірність, що ще раз не потрібно буде здавати. Дуже низька 😁). Щодо біометрії - так, це правда. Але не бачила щоб хтось вже ділився інформацією чи приходив запит на повторну біометрію
-
1. Медицина не потрібна, якщо подаєтесь з Канади www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html 2. Біометрія потрібна, якщо подаєтесь після 14 червня.
-
А якщо подався 17 червня, то чекати запит на нову біометрію?
-
17 червня йде після 14 червня 🤔
-
Написано, що треба, надати форму IMM 5604 ( заповненою батьком) та скан його паспорта з підписом.
-
Будь ласка, мами, якщо вам вдалося знайти такого нотаріуса, дайте контакти 🙏 мені дали термін місяць, я в розпачі
-
Справа в тому, що я надавала дозвіл на українському бланку, завірену, підписану, перекладену, а саме цю форму українські нотаріуси не завіряють 😢
-
Дякую красно. Буду шукати, сподіваюся також хоч на якусь допомогу чату. Нас так багато тут 🙏
-
Я не експерт, але мені здається що їм потрібна саме ця форма і вони не приймають ту, що ви надали. Пошук в гугл підказує, що в Канаді є нотаріальні контори, що можуть то робити онлайн. Сподіваюсь ті, хто мав такий досвід підкажуть детальніше. Також можна зателефонувати в IRCC і запитати, чи можна завірити онлайн у канадського нотаріуса.
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка як ви перекладаєте усі документи і де? Потрібне нотаріальне завірення наскільки розумію кожного дока. Пише, що переклад з України норм, але як його зробити якщо я фізично в Канаді, а щоб завірити треба моя фіз. присутність в нотаріуса. Дякую☺️