Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5627808743T Offline
    t5627808743T Offline
    Yulia Melnyk
    wrote on last edited by
    Ох, цікаво буде. Хтось знає чи видає Нац. Гвардія та ЗСУ такі референти хлопцям?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5417886060T Offline
    t5417886060T Offline
    DMYTRO SUKHORUKO
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Хтось вже отримував новий ворк перміт після того як старий перестав діяти? Хочу задати декілька питань. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Якщо можна для нього взяти референси, то буде набагато краще, чим без них. Бо офіцер буде оцінювати вашу сім'ю, краще йому документально показати, що чоловік теж роботящий, та буде економічно вигідним для Канади. Якщо зовсім ніяк з референсами, то тут радили написати розгорнуте CV для нього, де вказати де, коли працював, що виконував і пояснити, чому не має підтверджуючих документів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Хочу уточнити: По приїзду в Канаду, пройшли медогляд, рік уже минув , і зараз подаємось на федеральний етап, чи потрібно знову проходити медогляд? Бачила нововедення, що при подачі на федеральний етап потрібна нова здача біометричних даних, чи підкаже хтось чи це є правдою?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    А, ще ж є різні довідки які можуть бути одним з підтверджень, типа ОК-5, ОК-7, о доходах, де також є стаж та інформація щодо податків, але я в них не розуміюсь, може в пошуку чата щось знайдеш, чи ще хтось підкаже ще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Друзі підкажіть мені будь ласка, чи зможуть зі мною імігрувати діти(13 років, син він іншого шлюбу моєї дружини, та 21 рік син, теж від іншого шлюбу моєї дружини) і до якого віку діти можуть імігрувати з батьками?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    До 22 , якщо вони не одружені
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Balitskaya
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть будь ласка, якщо чоловік іноземець та буде головний аплікант, має work permit (quaet) то ми не можемо подаватися як сім'я українців?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436385500T Offline
    t5436385500T Offline
    Ksusha Chobotok
    wrote on last edited by
    Допоможіть, будь ласка 🙏 Засабмітила аплікацію на федеральний етап. Маю дитину 5 років, розлучена. Надала дозвіл від батька на еміграцію. Зараз отримала ось такий лист. Чи пройшов той дозвіл і потрібен лише паспорт батька, чи потрібно все перероблювати? Я щось туплю, вже нерви здають :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Самостійно медогляд проходити ще раз не потрібно, чекайте запиту від офіцера на фед. етапі. (Теоретично, ви можете його зробити зараз без запиту, якщо хочете , але він вже платний. Є низька ймовірність, що ще раз не потрібно буде здавати. Дуже низька 😁). Щодо біометрії - так, це правда. Але не бачила щоб хтось вже ділився інформацією чи приходив запит на повторну біометрію
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    1. Медицина не потрібна, якщо подаєтесь з Канади www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html 2. Біометрія потрібна, якщо подаєтесь після 14 червня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t854276949T Offline
    t854276949T Offline
    Yasha Yaha
    wrote on last edited by
    А якщо подався 17 червня, то чекати запит на нову біометрію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Друзі! Можете поділитися, якщо отримали вже ПР через манітобські програми, скільки часу займає процес? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    17 червня йде після 14 червня 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Написано, що треба, надати форму IMM 5604 ( заповненою батьком) та скан його паспорта з підписом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436385500T Offline
    t5436385500T Offline
    Ksusha Chobotok
    wrote on last edited by
    Будь ласка, мами, якщо вам вдалося знайти такого нотаріуса, дайте контакти 🙏 мені дали термін місяць, я в розпачі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436385500T Offline
    t5436385500T Offline
    Ksusha Chobotok
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що я надавала дозвіл на українському бланку, завірену, підписану, перекладену, а саме цю форму українські нотаріуси не завіряють 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t5436385500T Offline
    t5436385500T Offline
    Ksusha Chobotok
    wrote on last edited by
    Дякую красно. Буду шукати, сподіваюся також хоч на якусь допомогу чату. Нас так багато тут 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Я не експерт, але мені здається що їм потрібна саме ця форма і вони не приймають ту, що ви надали. Пошук в гугл підказує, що в Канаді є нотаріальні контори, що можуть то робити онлайн. Сподіваюсь ті, хто мав такий досвід підкажуть детальніше. Також можна зателефонувати в IRCC і запитати, чи можна завірити онлайн у канадського нотаріуса.
    1 Reply Last reply
    0
  • t831908463T Offline
    t831908463T Offline
    Olha Scarlette
    wrote on last edited by
    Доброї ночі. Підкажіть будь ласка як ви перекладаєте усі документи і де? Потрібне нотаріальне завірення наскільки розумію кожного дока. Пише, що переклад з України норм, але як його зробити якщо я фізично в Канаді, а щоб завірити треба моя фіз. присутність в нотаріуса. Дякую☺️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags