Імміграція до Манітоби
-
Мені сьогодні вказали, що не важливо , яке громадянство в апліканта
-
Зв ‘язок з провінц . Через роботу 8 міс . 12 балів я зрозуміла вірно ? Гроші , документи , English , можливо отримати номінацію , треба попасть в спецвибірку по баллам .
-
Тобто , головним аплікантом буде чоловік
-
Також не вежливо яка робота і який досвід роботи до Канади, чи все має бути по одній спеціальності?
-
Все є у закріплених повідомленнях
-
Дайте, будь ласка, посилання на цю таблицю. Дякую. По ній потрібно набрати 60 балів? Вірно?
-
Спасибі ! Ви отримали номінацію ? Друзів та рідних в Вінніпезі не має ? Тільки через роботу зв‘язок з провінц . Я зрозуміла спасибі !
-
Емплоймент летер
-
В парламент леттер вказано що він займає фул тайм позицію з відповідно з/п
-
В нього нема терміну дії, чи дати завершення роботи
-
Якщо ви будете йти по SWM, то не важливо, та програма для усіх національностей, але для спецвибірці тільки ви можете піти, бо то суто для українців. Але, здається, що чоловік може піти по SWO звичайному (не плутати з спецвибіркою), якщо в нього короткостроковий контракт. Але це треба щоб хтось ще підтвердив.
-
От і вникаю в це з самого ранку, 60 балів мінімум, французьку можна здавати, для додаткових балів ?
-
В тому то і справа, якщо головним аплікантом буде чоловік, то ніяких помякшень, бо він не українець
-
А хіба вимоги по SWM не пом'якшені для українців? Там, здається, вимоги з мови трохи зменшені і сума не так принципова на рахунку, але для всі інших громадянств вимоги будуь загальні. Про всяк випадок треба перевірити по відео в закріплених, чи була програма змінена для українців
-
Дякую Вам і всім у цьому чаті , всім гарного дня )