Імміграція до Манітоби
-
Коли ми заїжджали в Канаду, ми декларували суму коштів, що ввозимо з собою. Певна частина грошей була кешем. Потім, вже в Канаді ми не поклали їх на свій рахунок в банку, так вирішили. Та і зобовʼязань таких не має. Але фізично вони є. І в базі ця інфа має бути ще з декларації на кордоні. Невже їх не можна вказати і не класти при цьому на рахунок? І розмірковуємо далі…. Якщо їх зараз покласти, не викличе цей крок підозр, звідки вони взялись в процесі подачі на номінацію?
-
Спасибі ! Отримання номінаціі довго чекали ?
-
Do not be so certain. Вже багатьом людям повернули гроші за візи перед тим як програма CUAET була введена в дію.
-
А якщо розпочав процес, ще на провінційному етапі, та якщо узгодять я мушу буду тільки йти на федеральний етап ? Не зможу зааплаятись на цю нову програму тому що вона безкоштовна?
-
Так, я і двоє моїх знайомих, які робили спонсорство перед появою CUAET отримали назад 185$
-
Спасибі !Ви довго чекали?
-
Перепрошую, дійсно, тут досі діє отримання громадянства по праву землі. Пам'ятаю, що якось в Канаді хотіли це прикрити, бо русня та інша шушваль займались таким собі бейбі-туризмом, щоб народити дітей в Канаді і отримати зв'язок з країною. Перевірив - досі таке право існує.
-
Та якби ж там. Треба було через «кризову» їхню форму подаватись і куча нервів. Але прийшли