Імміграція до Манітоби
-
Дякую, жаль я не маю родичів тут
-
а, сорі. Забув. Так, тоді теоретично ви підходите. Єдине, на що потрібно буде звернути увагу сестрі, це ось цей пункт, який толком не пояснений.The new pathway to permanent residence requires no financial undertaking and families will have until October 22, 2024, to submit an application. More detailed information, including how to submit an application, will be made available closer to the launch of the program. Поки жодних деталей немає, кого сам стосується цей пункт. Чи це стосується спонсора. тобто, що не буде братися дохід за останні три роки до уваги, чи мається на увазі що спонсор не буде мати фінансових зобовязань перед урядом щодо підтримки родичів.
-
Дякую за підтримку і я сподіваюся )))
-
Дуже дякую
-
Чого? В чоловіка рідна сестра тут
-
Це ж не є правда ? Оскільки фулл тайм ,це коли в тебе прописано фулл тайм...а парт тайм може бути і 40 годин на тиждень....
-
Друзі допоможіть будь ласка
-
Як це перевіряється ?
-
Ну ось я працюю парт тайм...є тижні коли в мене 40 годин....а зараз в мене по 25 годин....з вересня буде по 40 годин....ци це підходить!
-
Я багато читала , що при подачі потрібен буде бланк з роботи, і там має бути чітко прописано...що фулл тайм і кількість годин...