Імміграція до Манітоби
-
А те що тоейнінг там пише то нічо? Це не тренувальний?
-
Дякую, спробую
-
Привіт Хтось реєструвався цього тижня на Welarc?чи вдалось вам?мене чомусь просто викидає і все,вже тиждень намагаюсь зареєструватись і без результату.Можливо краще піти в офіс і зареєструватись там?
-
О, то може ми встигнемо ще цього місяця 🥰😌
-
Хтось може допомогти. Заздалегідь вдячна
-
Скажіть будь ласка, якщо вибиває таку помилку, але вже 100 разів перевіряла і всі документи загружені, що робити?
-
Дуже вдячна
-
Велике вам дякую, ви дуже допомогли. Хай вам щастить
-
Вітаємо, Artur! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Также питання якщо загубив диплом та додаток за повну базову освіту, є тільки за 9 клас та є диплом бакалавра. Підійде пояснення що диплом втрачений під час бойових дій? Та у самій аплікації відокремлюються базова та повні освіти? Що мені туди у такому випадку загрузити?
-
Ні. тут у Канаді надіслали назад дитячий паспорт із проханням чекати на запит
-
Доброго вечора, два місяці тому офіцери замінили ворк перміт в аеропорту (змінили employment location, прибрали обмежання та забрали старий перміт). Будь ласка підкажіть що казати у Service Canada та чи не є це проблемою що вже місяць працюю по новому перміту?
-
Напишіть лист пояснення чому ви не можете додати атестат зі школи, бо війна чи загубив, не можу відновити і т.п. Але в дипломі бакалавра має бути позначка десь, що ви зараховані в університет на базі повної середньої освіти підтвердженої атестатом серія і номер такий-то. Вкажіть цей номер у листі поясненні.