Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 287.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    поки що є інформація, що программа (тобто ворк перміт, грошова допомога) діє до 31.03.2023. Якщо у вас Візітор віза ви можете і після приїхати, але вам не дадуть ці бенефіти. Якщо у вас робоча віза, то скоріш за все буде на розсуд офіцера у аеропорту, чи дасть він вам ворк перміт, але наразі программа до 31.03, чи будуть продовжувати - нікому не відомо, але є передумови що не будуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t362438744T Offline
    t362438744T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Дякую😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t654408622T Offline
    t654408622T Offline
    Artur Besarab
    wrote on last edited by
    Говорили в Канаді інтернет поганий. Вінніпег downtown, в готелях і біля них трішки менша, но більше 100мб/с
    1 Reply Last reply
    0
  • t737409599T Offline
    t737409599T Offline
    Ярина Лемішка
    wrote on last edited by
    Доброго дня, скажіть будь ласка чи це так, якщо летіти по візі CUAET,то потрібно це зробити до кінця березня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    На житло. Багато орендарів вимагають. Ще є на тварин, але до нього ще не добрався, тому не можу розказати нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    В мене ніхто нічого не питав за ноут. Навіть не дивилися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    Чи це тільки якщо ти маєш нерухомість вже в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Все ж таки повертаючись до питання необхідних коштів на рахунку, якщо я не зможу продемонструвати суму 10 000 + по 2000 на кожного додаткового члена сім’ї, чи можна виходячи з виділеного параграфу надати відомості з оцінкою нерухомості яку я планую продати в Україні у разі позитивного розгляду документів на ПР. Чи до чого цей виділений абзац?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана Кобиш-Шодія
    wrote on last edited by
    Вам потрібно подзвонити на гарячу лінію , або написати їм . Вони зв’яжуться і допоможуть змінити інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t632279134T Offline
    t632279134T Offline
    Myla
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Шановні підкажіть будь ласка, хто має досвід. Чи перевіряють у Канаді ноутбуки на ліцензію віндовс? Бо поки що використовую не активовану, та хочу купити ліцензію вже у Канаді. Хто що знає за це? Буду вдячний за відповіді) Усім гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Milena
    wrote on last edited by
    Того і питала, бо я себе знаю) Я пишу, тренуюся і перечитуючи виправляю і перекреслюю багато. Тому для мене це важливо ) Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Дякую 🙂 Так у свій час саме так і писали. Ну, і де сказано, що не можна чорновик: то ж можна, якщо встигаєте по часу, то хоч три чорновики пишіть. Як Ви думаєте, яка задача тесту: перевірити наскільки гарно Ви пишете, чи наскільки граматично та орфографічно правильно? Звичайно, якщо через речення буде викреслення-виправлення, то це погано, але якщо Ви кілька таких виправлень зробите на всі 250 слів, то то абсолютно некритично і не потребує переписування на чистовик.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Milena
    wrote on last edited by
    А ви можете написати есе на 250 слів без жодного виправлення, без того що ви передумали і хочете поміняти абзаци місцями ? Тоді я вас вітаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro🇺🇦
    wrote on last edited by
    Колеги, є питання по вимогам до роботодавця. На оф сайті пишуть. Your employer must be incorporated or registered... and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. 1. Якщо я працюю на великі трансканадські компанії типу ikea, canadian tire і тд, які мають магазини в Манітобі, але хедофіси поза межами, це всерівно вважається manitoba employer? 2. Якщо я працюю через рекрутингове агентство ремоут (контракт з агентством, воно зареєстровано в Манітобі), але роботодавець скажімо в Онтаріо.? Тобто чи вважається рекрутингове агентство за роботодавця Манітоби? Дякую за відповідь заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lidia
    wrote on last edited by
    Пошукайте групу Pets to Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t362438744T Offline
    t362438744T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка яки види страхування, окрім здоров'я та на машину, ще є в канаді, та якими ви власне користуєтеся? 🙏☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    )) ага, як у школі, і обов'язково каліграфічним почерком. Шановні ну, дорослі ж люди, і такі запитання, як другий клас, третя четверть: ну от як на Вашу думку, можуть бути варіанти можна чи ні чорновик-чистовик, зошит в лінію, клітинку чи кружечок?.. У Вас є час на завдання - якщо за відведений час, Ви можете написати, хоч три рази (чорновик, чистовик, еталон), то будь ласка - які проблеми.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags