Імміграція до Манітоби
-
поки що є інформація, що программа (тобто ворк перміт, грошова допомога) діє до 31.03.2023. Якщо у вас Візітор віза ви можете і після приїхати, але вам не дадуть ці бенефіти. Якщо у вас робоча віза, то скоріш за все буде на розсуд офіцера у аеропорту, чи дасть він вам ворк перміт, але наразі программа до 31.03, чи будуть продовжувати - нікому не відомо, але є передумови що не будуть.
-
Говорили в Канаді інтернет поганий. Вінніпег downtown, в готелях і біля них трішки менша, но більше 100мб/с
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи це так, якщо летіти по візі CUAET,то потрібно це зробити до кінця березня?
-
Доброго дня. Все ж таки повертаючись до питання необхідних коштів на рахунку, якщо я не зможу продемонструвати суму 10 000 + по 2000 на кожного додаткового члена сім’ї, чи можна виходячи з виділеного параграфу надати відомості з оцінкою нерухомості яку я планую продати в Україні у разі позитивного розгляду документів на ПР. Чи до чого цей виділений абзац?
-
Вам потрібно подзвонити на гарячу лінію , або написати їм . Вони зв’яжуться і допоможуть змінити інформацію
-
Доброго дня усім. Шановні підкажіть будь ласка, хто має досвід. Чи перевіряють у Канаді ноутбуки на ліцензію віндовс? Бо поки що використовую не активовану, та хочу купити ліцензію вже у Канаді. Хто що знає за це? Буду вдячний за відповіді) Усім гарного дня!
-
Дякую 🙂 Так у свій час саме так і писали. Ну, і де сказано, що не можна чорновик: то ж можна, якщо встигаєте по часу, то хоч три чорновики пишіть. Як Ви думаєте, яка задача тесту: перевірити наскільки гарно Ви пишете, чи наскільки граматично та орфографічно правильно? Звичайно, якщо через речення буде викреслення-виправлення, то це погано, але якщо Ви кілька таких виправлень зробите на всі 250 слів, то то абсолютно некритично і не потребує переписування на чистовик.
-
Колеги, є питання по вимогам до роботодавця. На оф сайті пишуть. Your employer must be incorporated or registered... and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. 1. Якщо я працюю на великі трансканадські компанії типу ikea, canadian tire і тд, які мають магазини в Манітобі, але хедофіси поза межами, це всерівно вважається manitoba employer? 2. Якщо я працюю через рекрутингове агентство ремоут (контракт з агентством, воно зареєстровано в Манітобі), але роботодавець скажімо в Онтаріо.? Тобто чи вважається рекрутингове агентство за роботодавця Манітоби? Дякую за відповідь заздалегідь.
-
)) ага, як у школі, і обов'язково каліграфічним почерком. Шановні ну, дорослі ж люди, і такі запитання, як другий клас, третя четверть: ну от як на Вашу думку, можуть бути варіанти можна чи ні чорновик-чистовик, зошит в лінію, клітинку чи кружечок?.. У Вас є час на завдання - якщо за відведений час, Ви можете написати, хоч три рази (чорновик, чистовик, еталон), то будь ласка - які проблеми.