Імміграція до Манітоби
-
Додаєте лист з поясненням. Для EOI ви його і так не використаєте для отримання балів за Master's degree
-
Відновіть, питання 1 заявки та трішки почекати. Подаєте обо до вишу правоприєника або до мін.обр. якщо такого немає. Якщо архів євакуюваний або був вчасно діджиталізований то все просто. На сайті мін.обр. є детальна інструкція. А вот що робити якщо школа під окупацією, та ще закінчення було за радянських часів ніхто не знає часом?😀
-
Бо диплом спеціаліста не визнається, як магістр - без оцінки. Хоча оцінка дипломів для номінації не потрібна, але якщо ви хочете клеймити освіту за магістра - доведеться робити.
-
В яку ціну коштувала сторінка перекладу?
-
Нажаль, при запиті до Міністерства Освіти онлайн ви теж отримаєте лиш диплом і без додатку
-
То витяг просто, можна же отримати звичайні дублікати диплому з додаткомч
-
Скажіть, будь ласка, у вас був такий конкретний кейс, коли диплом спеціаліста не визнали і запросили оцінку WES? Я уточнювала питання про диплом спеціаліста декілька місяців тому і в цьому чаті підтвердили, що спеціалісти подавались як Master's Degree і всі отримали номінацію і жодна людина не уточнила про оцінку диплому
-
Добрий вечір, читала у чаті тут що потрібна паперова довідка з польщі про несудимість але не бачила чому не можна електронну? Можете будь ласка розказати?
-
Я подавався 7 місяців назад через SWM. На офіційному сайті є чіткі вимоги - підтвердити Master's degree і обговорювали тут також в той час. Диплом спеціаліста не є Masters degree без оцінки. Я для дружини його не додавав навіть. Можливо тут люди почали грати в лотерею і подавати через спеціальну програму з розрахунку, що пройде і в когось пройшло.