Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка 😊як доводити попередній стаж роботи в Україні?
-
Або продовжити робочу візу
-
Дякую
-
Листа має ваша компанія написати Де вказано, де, сроки роботи, скільки годин працювали там, які обовязки були Також мають бути дані компанії там, прізвище імʼя директора і номер тел. Бо їм можуть подзвонити уточнити, чи працювали ви там І звичайно ж, перекласти на англійську
-
Дякую 🙁
-
Добрий вечір.Збираємо документи для пр, і чоловік згадав, що була в нього колись відмова в тур візі в Іспанію. Дати точно не памʼятає, так як паспорт давно новий, згадав лише, що було це десь в кінці 2014. Коли заповнювали аплікацію на візу, цю інформацію не писали. Скажіть, будь ласка, чи можуть через це бути проблеми з отриманням пр? Чи треба вказати цю інформацію хоча б приблизно?
-
Доброго вечора,чи повинна співпадати робота на якій працюєш із спеціальністю у дипломі?
-
А яку спеціальність будуть враховувати при подачі на PR?
-
Добрий день. Читала що після 15.07 були випадки що в аеропорту офицери відмовлялись видавати ворк перміти. Чи у когось було таке?причини відмови офіцери не казали. Нам їхати у вересні и не хочеться натрапити на такі проблеми.
-
Дякую 😊
-
В такому випадку - так
-
Я маю на увазі якщо у мене професія по якій не треба здавати англійську мову,то я повинна по цій професії і працювати?
-
Якщо Ви йдете по SWM буде враховуватись ваша поточна робота, це немає нічого спільного з українським дипломом. Ви можете працювати як за своєю спеціальністю, так і без неї. Основне офіційна робота в Манітобі, від 6 місяців
-
Підскажіть, будьласка, по cuaet вказував ж усю попередню роботу що була, але не збираюсь її враховувати для eoi. Збираюсь лише врахувати та вказати рік роботи тут. Чи не буде питань, що я «змовчав» свою попередню роботу, що не буде зходитись з моїми даними з cuaet анкети? Бо ніяких довідок отримати з тих робіт не вийде, та й не потрібно воно мені. Чи не буде проблем з цим?
-
Вітаємо, Dmitriy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua