Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, якщо перевести документ самостійно й завірити переклад у immigrant centre це підійде?
-
Так
-
Так, я теж це заходила, тут у чаті
-
Добрий день, маю сина 4 роки, вʼїхали в Канаду по фоіл лес, візу не вклеювали. Подали на номінацію, чекаємо. При вʼїзді в Канаду сину дали стаді перміт до 1 серпня 2023 року. Паспорт ми продовжили, за місяць до кінця стаді перміт я створила нову заявку на стаді перміт для сина. Йому відмовили. Скажіть, будь ласка, що робити в даній ситуації? Чи потрібен йому в 4 роки стаді перміт? Якщо потрібен, а йому відмовляють, що нам тоді робити? Дякую.
-
Незрозуміло, вони видають дітям кому тільки ворк, кому тільки стаді, а кому і те, і інше.
-
Дякую. Отримала відповідь, що неповнолітнім стаді перміт не є обовʼязковим документом. Але його видали рік тому синові в аеропорту. Я була здивована, що видали стаді перміт трьохрічній дитині. Але якщо видали, то я відповідно вирішила його продовжити. Спробувала, і відмовили. Дуже дивно.
-
Дякую Вам що відповідаєте. Але згідно українського законодавства ту форму від IRCC українські нотаріуси не завіряють ту форму - немають права. Згоду на переїзд та проживання це зрозуміло, питання чи якщо в згоді батька де вказано що дозволяє переїзд і проживання в декількох країнах в тому числі і Канада підійде
-
Моєму сину дали лише ворк перміт у 16, стаді нема. Вчиться, як всі, в хай скул
-
Дуже незрозуміло. Онлайн ірсс надали інфо, що стаді перміт не є потрібним/обовʼязковим для неповнолітніх. В інших групах лякають депортацією всій родині.
-
Зрозуміла. Скільки вам часу зайняло отримати для сина візітор? До кінця терміну дії стаді перміту сина у нас лишилось 10 днів
-
Терміново подавайтесь на візітор рекорд. У мого сина (теж 4 роки) спочатку був стаді, тепер візітор.
-
Так, завтра з восьмої планую до них дзвонити