Імміграція до Манітоби
-
[email protected] Робили тут переклади на CUAET та на номінацію
-
Доброго вечора! Вибачайте,якщо вже було питання але конкретної відповіді не можу знайти на питання в самому початку " How many family mebers are accompanyng you to Manitoba?" Треба включати всіх членів сім'ї включно з головним аплікантом чи без головного апліканта?
-
Доброго вечора. Маю готові переклади документів. Хочу віднести в центр на Аделаїди для підтвердження і печатки. Треба апоймент чи можу зразу занести ? 10 паперів
-
Таке питання. Ми рахуємо бали по манітоба mpnp points (та де треба 60 балів) і ось є пунк з роботою. Який звучить «чи ти мав повню зайнятість і працював на когось. А чоловік мій, працював по контракту завжди в айтішних компаніях. Виходить що у нього нема досвіду роботи?
-
Типу тут
-
Підкажіть, будь ласка, якщо в менев Україні 1,9 місяців підтвердженного стажу, а в Манітобі - 9 Чи потріьно мені вводити 1 рік за укр. стаж та 0 за манітобський? Чи я можу клеймити 2 роки при подачі EOI? Дуже дякую!
-
Дуже Вам дякую!
-
Hey , When apply MPNP , We also need to upload Salary slips? If yes? Then last 6 months?
-
А чи по рівно це робити, якщо нам треба 60 балів, а навіть без підтвердження роботи є 75? Це на щось впливає?
-
Типу зараз подамось, а гроші в кінці тижня🙄