Імміграція до Манітоби
-
Фул тайм рахуэться від 30 гол.в тиждень?
-
Можливо у різних шкільних дивізіях по іншому, на жаль я не знаю.
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, я відпрацювала півроку і планую подаватись з Манітоби. На скільки погано якщо я поміняю зараз роботу ? Роботодавець виявився непорядною людиною і я не знаю скільки ще зможу пропрацювати. Планую йти працювати на ту саму посаду.
-
I have a question about police clearance certificate.After war I moved to Germany before to come to Canada.I got police clearance certificate from Germany.But before Ffom 2016till 2020 I was living in UAE.Should I get police clearance certificate from UAE also?
-
Бо штучний інтелект каже що можна виїжати тільки на 90 днів)
-
Чи є у когось реальні кейси, що після номінації по програмі возєднання з сімєю виїжав за територію канади і повертався вже коли був готовий пр
-
Yes
-
Yes
-
Підкажіть будь ласка чи є можливість додати дружину на етапі якщо вже подані документи на номінацію?
-
Доброго вечора, шановне панство. Я маю декілька питань стосовно заповнення Manitoba Provincial Nominee Program. Якщо хтось вже мав досвід у заповненні - буду дуже вдячен за информацію. Якщо хтось знає, як правильно заповнити цю, та наступну сторінку, у разі якщо я вже є у Канаді, в мене вже є знання з англійської мови, а також професія і знання в цій професії.
-
Скажіть будь ласка, куди їм можна написати?
-
Eмейл батьків я теж не вказував. Здається, я писав general education.
-
Так і пишіть, що ви вже в Канаді, маєте ворк перміт ще на 2 роки, наприклад, успішно вже працюєте і облаштувалися, прагнете рости а цій сфері, якщо це можливо.
-
Дуже дякую, дозвольте іще одне питання, якщо, звичайно, ви знаєте. Як бути стосовно моєї освіти? Я багато разів змінював школу, бо був внутрішньо переміщенною особою. Я отримав атестати лише в моєму Коледжі. Як мені з цим бути? Бо я записав свій Колледж, натомість, він питає за школу, яку я скінчив у 2016, але атестат я отримав вже в 2018 у Колледжі.
-
А в коледжі вам дали спочатку атестат про отримання середньої освіти, а вже потім про закінчення самого коледжу?