Імміграція до Манітоби
-
Я так вам вдячна. Дякую за коректність і інформацію ❤️
-
Я так розумію, людина має на увазі той досвід, який все одно треба заповнити на федеральному етапі. Навіть якщо не клеймив балів за нього на провінційному. Чи все одно потрібні референси з попередніх робіт на федеральному рівні? Навіть якщо не клеймив балів за нього на провінційному?
-
Я бачу 2 варіанти: 1) заповнити так само і сподіватись, що більш детально перевіряти не будуть, адже бали за той досвід не нараховували 2) вказати правдиву інформацію і терміни без роботи так і позначати «без роботи» Кажуть, що заявки на PR та CUAET не повʼязані, але офіцер буде мати доступ до всієї тієї інформації і будь-якої миті може перевірити При другому варіанті можна також пояснити ситуацію як «через стрес від бойових дій заповнювали приблизні дати по памʼяті, а тепер вносимо всю інформацію точно, згідно документів (податкові виписки чи трудова книжка)» Але якщо там не по півроку дописували, щоб стаж добрати
-
А мама і брат хіба уже в Канаді? Якщо ні, то брату все одно потрібна візітор віза в його паспорті. Щоб просто впустили до Канади. Віза обов'язково. А ворк перміт дадуть уже в першому аеропорту як буде летіти. Головне, встигнути прилетіти до 31.03.24.
-
Цікавить це ж питання,дякую