Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я заповнюю EOI, та є питання стосовно цього пункта "How many family members are accompanying you to Manitoba?" чи потрібно вказувати усіх членів родини які потім збираються приїхати в Канаду ? Та якщо я вкажу то після LAA потрібно завантажувати документи на членів родини яких я вкажу. Дякую за відповіді!
-
Привіт. Хтось стикався з таким? Якась нова інформація: «Батько: 61 рік, по молодості був в поліції. Відмова в візі навесні 2023, оф причина надана ІРСС - «по запиту України» Зараз є люди хто в Канаді вже сидять, по фоіллес заїхали, переробляли на візу і вп - відмова, причина та сама. Рішення завжди за ІРСС, але певно є якісь домовленості які на то рішення так чи інакше впливають».
-
А коли на пр подавались? Он дивіться вище моє повідомлення. Там чоловік наче головний аплікант на пр, має воєнну кафедру, та якісь проволочки спочатку з фойллес, а потім з пр зараз
-
Доброго вечора. Знаю, що втомилися від питань. Але, будь-ласка, підкажіть, заповнюю EOI, там є запитання чи маєте ви довготривалий трудовий контракт, то як рахувати, якщо в мене він на рік?Це вважається коротко чи довгостроковим?І наступне питання, якщо я намагаюся ввести назву професії, то там я не можу ввести її повністю, відповідно, не можу веріфікувати у списку. Підкажіть будь-ласка, чи ви зіткалися з таким і як вирішили це запитання.Дуже дякую наперед.
-
Так, але потрібно, щоб постійно було не менше 30
-
Я брала свій нок в менеджера в офісі, так що йдіть і питайте. Можливо навіть що ви на випробувальному терміні рік, теж запитайте в менеджера, або уважно перечитайте свій контракт
-
Я справді не можу знайти назву своєї професії в переліку.Чи можливо таке?
-
Дякую, вже мінус одне запитання)
-
Не підходить, мусить бути контракт на не обмежений час, при цьому можливо мін 30 годин на тиждень.
-
Доброго вечора. Для подачі по спецвибірці сума грошей на рахунку повинна бути не менше 3 місяці? Тільки тоді можна подаватись після цього терміну?
-
Ще є 2 роки і 2 місяці) але через три місяці я вже можу подаватись від роботодавця, бо буде 6 місяців як я там працюю, це мій другий роботодавець.