Імміграція до Манітоби
-
Так, якщо іти по SWM, то обов'язково дзвонитимуть до роботодавця і уточнятимуть усі моменти із працевлаштуванням.
-
Один дядько писав в Facebook, що імміграційний консультант порадив йому вказати, що в нього робота teer3, не здавати англійську. Офіцер зателефонував на ту роботу, з'ясував які у людини обов'язки. Виявилось, що то teer4. І відмовили людини в номінації за обман.
-
Мої вітання! Підкажіть, після того, як ви засабмітили заявку на федеральному етапі, ви просто чекали на отримання AOR, правильно? Більше нічого не робили?
-
Так, мед огляд проходили, він і я зараз працюємо ( іже ювлтше 6 місяців), просто зараз треба виїхати з Канади, незрозуміло на який термін, а я якраз подаю цю апоікацію на провінційний етап, ось і думаю, чи буде ввд'їзд чоловвка приводом до вілмови в номінаціх від провінції?...
-
Дуже дякую за відповіді!
-
Ні. Тим більше, якщо ви головний аплікант. Але я додав би потім якийсь лист пояснення чому чоловік працював тут, але змушений був поїхати.
-
Доброго дня. Дуже потрібна ваша порада. У доньки закінчився термін дії паспорта, ми його подовжили. Подали на сайті прохання про новий візітор рекорд. Залишилось 2 тижні до дати закінчення ії візітор рекорд. Що робити? Чи можна кудись звернутись? Дуже хвилююсь. Дякую.
-
Скажіть будь ласка,як підтвердити що це ваші друзі,і чи це повинні бути друзі на протязі десяти років чи можуть бути друзі з якими познайомились в Манітобі?
-
В мене ще одне питання: якщо наприклад сім'я отримує номінацію від провінціїї і так складаються обставини, що сім'ї треба виїхати з Канади на необмежений час. Чи можливо в майбутньому при поверненні в Канаду закріпити цей статус ( провінційну номінацію) і потім стартувати вже з федерального етапу? Чи це неможливо і ісе потім з початку?
-
Дякую
-
Хоча немає критерію по терміну дружби, але зі слів MPNP, вони бдуть дуже детально дивитися на ту дружбу. Ви ж в курсі, що друзі надають купу документів та розкривають дуже детально свій фінансовий стан для того, щоб MPNP and IRCC визначило, що вони є eligible to be supporters? Також, якщо ви переїдете із повінції, ці друзі вже не зможуть надати підтримку своїм іншим друзям чи родичам у майбутньому.
-
Якщо буде діюча віза, то ви зможете заїхати назад, але статус ви втратите. Особисто я рекмендую всім, хто заїхва по CUEAT, продовжити перміти.віза рекордс, а потім вже десь їхати. Якщо ви втратили статус у Канаді, то відновити його буде вако, особливо після завершення програми CUAET