Імміграція до Манітоби
-
Ви теж тут іноземець 👽
-
Добрий вечір, на сторінці Education history я заповнюю школу, бакалавра, спеціаліста, все по хронології. На сторінці Documents запитує документи цих statement. А коли додатки до дипломів додавати?
-
Ааа, то можна завантажувати декілька файлів до кожного диплома?
-
У закладці документи висвічується тільки школа, бакалавр, спеціаліст точно такі ж як і заповнювала на сторінці education. Додатки будуть запитані далі, не на даному етапі?
-
Якщо у вас є батьки в Україні і мають можливість це зробити, то попросіть їх сходити у ЦНАП. Нехай скажуть, що їм потрібне свідоцтво про народження їхньої дитини. Мені колись озвучили в ЦНАПі, що свідоцтво про народження в них можна без проблем отримати особисто, або якщо звернеться хтось із батьків. 2-3 тижні часу треба буде почекати. А ще недавно мені друг з України казав, що в Дії ввели опцію замовлення свідоцтва про народження. Він замовив, чекає поки прийде. Спробуйте якийсь з варіантів.
-
Підкажіть будь ласка, якщо чоловік призваний з жовтня 22 року, є довідка про це, але він рахується і на цивільній роботі також( є довідка). То потрібно вносити фулл тайм і на цивільній, і на службі?
-
-
Так. Потрібно.
-
Підкажіть якщо у договорі прописано casual (ніде не має згадки про full time) але що тижня у мене виходить по 30 годин. Чи така робота годиться для PR?
-
Обов'язково. Можна оформити через дію. Висилається на фізичну адресу в Україні. І переклад потрібно