Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Якщо я правильно зрозумів в мене рік мед огляду закінчується 27 вересня ,то мені його не треба проходити якщо я подамся на федеральний єтап наприклад в листопаді ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1796439846T Offline
    t1796439846T Offline
    Elizaveta🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5465746424T Offline
    t5465746424T Offline
    Anna Zborovska
    wrote on last edited by
    В мене вже рік пройшов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, цікавить чи є хтось в кого у трекері на федералці підтягнуло медогляд депендента а власного не підтягнуло
    1 Reply Last reply
    0
  • t5440218011T Offline
    t5440218011T Offline
    delta9
    wrote on last edited by
    Extra provincial registration підходить під піар в манітобі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Юлія Блінова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t5440218011T Offline
    t5440218011T Offline
    delta9
    wrote on last edited by
    Тобто реєстрація є, а офісу немає - то ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, MVL! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233435678T Offline
    t5233435678T Offline
    Юлія Блінова
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, на федеральному етапі , розділ "персонал хісторі за 10 років" Якщо я паралельно з роботою навчалася, чи додавати туди навчання, щоб воно накладалося на роботу? Чи вказувати роботу, так як це була основна діяльність? В куает , якщо працював, то навчання в тому розділі не треба було вказувати. Як тут?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Є фізично офіс тут? Якщо ні, то ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ось приклад запиту від офіцера, бо довідка була з головного офісу, з Торонто. Офіцер чітко хотів, щоб була написана локація офісу в Манітобі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тут ще готове, щоб довідка була видана, що людина до того манітобського офісу прописана як працівник.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тут десь навіть аплікант постив відповідь від MPNP: .....your employer has to have an established operation facility in Manitoba..... Якийсь такий такий там був текст. Пошук по чату поможе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Такого не може бути. Якщо є реєстрація компанії, то десь вона ж фізично зареєстрована. Має бути адреса офісу компанії у Манітобі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Це не важливо на який офіс ви заповняли інформацію. Якщо роботодавець тут має реєстрацію, то він же на якусь адресу тут зареєстрований. Може вказати тут адресу, як вашу робочу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5440218011T Offline
    t5440218011T Offline
    delta9
    wrote on last edited by
    Зрозумів , плюс так я всі документи заповнював на Альберту і зрозумів що хоч реєстрація є, але єплоймент альбертський
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Necto
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть на рахунок довідки про судимість. Мені сказали, що потрібна довідка від тих країн, де проживав більше 6 місяців. Якщо я жив на окупованій території понад шість місяців, мені потрібна довідка від росії?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5440218011T Offline
    t5440218011T Offline
    delta9
    wrote on last edited by
    Да це все будова , я приїхав зразу на обʼєкт , а документи заповнював онлайн, в них навіть місцевого HR тут немає, мав співбесіду в дистанційному форматі , розумію що треба шукати нову роботу , ще й зарплата тут далеко не манітобська, тепер все стало на свої місця
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Будь ласка,хочу запитати: якщо подаватися по swm,де можливо не мати на рахунку 10 тис,коли отримаєш номінацію і подаєшся на федеральний рівень,то потрібно мати ці 10 тис на рахунку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Necto
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.