Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Oajsj! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t106843726T Offline
    t106843726T Offline
    Kseniya
    wrote on last edited by
    Соррі, щось мабуть ще не прокинулась)) Підійде будь який підпис та печатка нотаріуса, просто в іммігрант центрі це дешевше
    1 Reply Last reply
    0
  • t1143884160T Offline
    t1143884160T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь,Тільки я написав що я не у Вінніпезі лол, у нас, у Брендоні теж є іміграційний центр, підійде завіреність одного з працівників? І чи підійде ІЦ у Брендоні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Доброго дня підкажіть будь ласка по списку документів які потрібні на номінацію,в закріплених не можу знайти!Нас двое дорослих і дитина.Потрібку наші закордоні паспорти,Українські паспорти,свідоцтво про народження дитини ,свідоцтво про шлюб,Свідоцтво про народження дорослих,Шкільний атестати ,диплом вища освіта,джоб офер мій та дружини,сертифікат CELPIP ,виписку з банка.НІ чого не забув ?Хто вже подавався відгукниться .Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/documents/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    довідки-референси з місць роботи за останні 5 років ваші ворк перміти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    не можу там нічого знайти вже дивився,файл не можу завантажити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    мої та дружини довідки і референси?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    якщо в тебе був фоп весь час, але фул тайму там фактично не було, та і підтвердити не можу. я ж можу це вказати, але не додавати балі в цьому етапі? бо я нам навчався на аспіратурі, вона як парт там офіційно іде, але по годинам скільки я викладав - там і 1.5 ставки буде) і паралельно я був весь час фопом, але працював за пк, в різний час і далеко не завжди я сидів днями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Якщо ви там хоча б почитаєте, то там все це написано: employment history for the past five years for both you and your spouse
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Там нічого і не має , що завантажувати. Це в є перелік документів які вам будуть потрібні. То загальний список, ви вже визначаєте, що з того до вас має відношення. Personal information - й список того, що можете бути представлено, education - також перелік того, що вам знадобиться , і так далі. Таблицю з галочками вам ніхто не дасть, бо у кожного це індивідуальний список.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, прохідний бал по експрес ентрі однаковий для всіх? Чи для тих у кого є номінація від провінції він вищий?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Дякую велике ,робот сам,перший раз,щось боюсь пропустити
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, чи анкета заповнена на cuaet має вплив при розгляді PR? А саме цікавить відомості про роботу. Чи повинні данні (дати та період) чітко співпадати з даними які вказані в Анкеті Cuaet? В анкеті cuaet заповнила дані (робота в Польщі): Фірма Х з 09.2018-04.2021 Фірма У з 04.2021-04.2022 але паралельно відкрив свою діяльність з 04.2022 і продовжував працювати в фірмі У. Взяли довідку від роботодавця і по факту в фірмі У працював з 05.08.2019 по 20.02.2023. побачила що зробила опечатку в датах анкети cuaet (дати не співпадають). Як бути, якщо подамо довідку, а дати в анкеті cuaet не ті, що в довідці. Плюс по діяльності не знаємо які дані подавати?. Бо фірма зараз відкрита, але оборотів по ній не має. Які дані треба подавати до PR? Всім дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Підскажіть, а як бути з власною діяльністю. Бо вона паралельно роботі була. Тобто і праця на фірмі У і своя діяльність.
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    Ок, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    Не треба давати їм лишній привід для перевірок Якщо будуть питання - самі його поставлять Це виключно моя думка У вас не критична помилка Вкажіть все як є зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Нічого не потрібно пояснювати доки вас не запитають самостійно. Завжди можна сказати, що зробили помилку на етапі CUAET
    1 Reply Last reply
    0
  • t875011957T Offline
    t875011957T Offline
    Nadia Didur
    wrote on last edited by
    То якраз її маю на руках саме дані ті які правдиві. А в анкеті опечатка. Як їм про це пояснити. Чи є сенс одразу пояснюючий лист писати?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags