Імміграція до Манітоби
-
Мій чоловік тільки в серпні подався і зразу вибрали,не знала що так довго можна чекати
-
У мене приймала іспит українка, з українським ім'ям, прізвищем та акцентом) екзамен проходив через скло, яке сильно затримує звук, тому я декілька разів перепитувала елементарні питання просто через те, що не чула - не знаю, чи вплинуло це на бали. Якби я про це знала заздалегідь, попросила говорити дуже голосно ще до початку іспиту, пославшись на міфічні проблеми зі слухом)
-
Підкажіть будь ласка, довідки з дії ок-5 вистачить для підтвердження українського стажу роботи?
-
Так
-
Та щось мені здається , що ні бали , ні кількість не впливає . Це лише від офіцера залежить, є такі що роблять швидко , є такі що максимально повільно . Тупо вдача . І ніякими листами до них ви собі не допоможете . Вони висилають стандартну відписку , згенеровану ботами. Канаді і швидкість - дві паралельні , які майже ніколи не пересікаються . 😂
-
Чоловік із двома дітьми подався ,а я окремо
-
Може, людина і плутає, але таких кейсів насправді набагато більше, ніж ми думаємо - де рішення були швидкими і рахувалися днями або тижнями, просто не всі ці люди є в чаті і діляться таймлайнами публічно. Моя подруга отримала PR за 5 місяців сумарно від моменту подачі, отримала б за 4, якби не забула натиснути submit додаткової інформації на федеральному етапі і її заявка не висіла б місяць, поки їй не прислали повторний реквест) Тут в чаті також був випадок отримання номінації за 4 дні. Так що це гіпотетично можливо, ніякої фантастики, особливо, якщо людина в заявці одна)
-
То чоловік отримав,а я подався окремо,бо з нього бали за мене щнімуть
-
Номінація від провінції,це перша вибірка,я правильно розумію?
-
Так це вже контекстна перевірка, а там тільки орфографія. Бо є багато слів, які наче й знаєш, але коли треба написати виникає проблема. Дякую автокорекції на телефоні😂
-
Дякую