Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка,лист від роботодавця про те що у мене достатній рівень англійської мови,його треба додавати у документи?Ніде про це не сказано
-
Дякую
-
Мінімально 4 бали CLB
-
Це для вас дуже ризиково, бо офіцер може вам дзвонити, перевіряти рівень мови. Якщо ви не зможете йому нормально відповісти, то він буде сумніватись в вашої мові і тоді захоче результати іспиту. А може й не буде дзвонити вам. Все на його розсуд. Але ви повинні попросити працедавця написати, що вашого рівня мови достатньою для виконання ваших обов'язків. Чи підтвердить ваш працедавець це? Можливо, липше вам зараз звернути вашу увагу на вивчення мови хоча б на мінімальний рівень, шов не було потім проблем.
-
Просто дуже слабке знанная англ. мови, тест не можу здати
-
Доброго дня, якщо я подаюся без тесту з англ. мови(teer 3),чи потрібно буде все одно його здавати на федеральному етапі.У кого вже є якийся досвід з цього питання?
-
Yeah, one advise: don't bring all the papers that you have. Bring only what's on the list that was or will be sent to you via email. Cause people bring folders 5cm thick with paperwork from all the countries and hoarded from whole life. And when council asks for smth - they start to dig through all that stuff to find one needed paper. It takes time from you and from council.
-
Це на розгляд консула. Нас прийняв якось у свою перерву, але то в Китаї було. А друзів прийняли так в Едмонтоні, але їм довелося чекати майже цілий день там поки один чоловік з апойтментом зробив все швидше ніж на нього було розраховано часу. Тож я б сказала як пощастить.
-
Let's think logically. They provide slot and field for one name. Right? Right. So they calculated that one slot one person. So 15min (or how big is the slot?) is for one... and you want to squeeze two prople in the same timeframe. Don't you think it's a bit.... mmmm... to much?