Імміграція до Манітоби
-
Добре, вам спочатку треба заповнити анкету (анкета велика, я повторити питання не можу, тому краще відео) Далі ви чекаєте поки Вас оберуть (кожні 2 тижні обирають по SWM). Далі на тому ж сайті через 48 годин буде анкета і вже там потрібні документи і підтвердили все, що ви вказали. Документів не мало, тому є закріплений сайт, де вони перелічені. Якщо десь маєте конкретне питання або не впевнені, використовуйте пошук по чату, в 90% на це питання вже відповіли Далі чекаєте коли провінція дасть номінацію і подаєтесь на федеральний етап В процесі можуть робити запити на додаткові документи
-
Я подивився відео. Піврічної давності. Не охота? 😳 Тільки я замічаю коли якась людина пише в іншому чаті по питаннях імміграції то її направляють сюди. От так в я сам подумав. Думаю звернусь з таким простим питанням. І таке враження ніби бойові гуси на мене налетіли 😁
-
Можу я віткрити корпорацію і сам собі дали Full time contract? Бути и працодавцем і офіційно працівником, просто я думав на знайомого канадця відкрити фірму і щоб він мене взяв на як працівника. Просто якщо в мене дохід перевищує зп. Він же може ці гроші платити як зп, і буде фулл тайм зайнятість
-