Імміграція до Манітоби
-
Якщо я на федеральному етапі , хочу полетіти на 2 тижні у відпустку (неоплачувану) , у нас можна брати 2 тижні Форма паперова буде заповнена , що компанія погоджує цю відсутність Чи не стане це завадою в отриманні пр? Чи не порушую я правила ? Я розумію , що ми не раби , а люди , але чула тут , що багато хто навіть за 1 день відсутності хвилюється , що не буду 40 год
-
Я вибачаюся, тільки починаю розбиратися в тонкощах подачі. Підкажіть, де прочитати про спецвибірку?
-
Дякую
-
Відео-інструкція - Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоби крок за кроком - MPNP online application. Увага! Доступ до реальної аплікації надано одним із часників чату Імміграція до Манітоби. Усі дані є вигадані та змінені виключно для відео. Дане відео не є консультацією чи рекомендацією до дії. Відео інформативне, з посиланнями як на особистий досвід, так і успішний досвід численних (сотень) знайомих, які пройшли імміграцію до Канади через провінцію Манітоба. youtu.be/o7SIo9gY2uE
-
Мы тримали ПР. Але чоловік втратив можливість його отримати. Писали в IRCC. Відповідь була, що наша справа закрита і всі процеси завершені. І з правилами подачі аплікацій ми можемо ознайомитися на офф сайті🤷♀.
-
Подавала. Декларацію треба прикріпляти. Отримала погодження на весь наступний рік
-
Як план вся надія на CUAET, роботу півроку і подачу через провінцію з наявністю тут родини. Плюс нова програма по возз'єднанню родин...