Імміграція до Манітоби
-
Під час дії CUAET справді можна було оформити робочий перміт, маючи відкриту візу до Канади до 24.02.2022. Але при виборі програми ви вказували той же CUAET і відкритий робочий перміт. Зараз це завершилося, перміт зробити для тих, хто не подавався по CUAET, не можливо. Є деякі випадки, що офіцери все ще надають одиницям, але це винятки, а не система.
-
Ні, мені без доручення зробили все.
-
Ділюсь досвідом отримання довідки про несудимість з Ізраїлю. Заходимо на сайт консульства в Торонто, там є інструкція, нам потрібен 3 пункт embassies.gov.il/toronto/ConsularServices/Pages/Police-Clearance.aspx Згідно інструкції, завантажуємо і роздруковуємо форму embassies.gov.il/toronto/Documents/Teudat_Yosher_-_Hebrew-English.pdf , заповнюємо її, робимо копію закордонного паспорта (я ще робив копію попереднього по якому знаходився в Ізраїлі, а також копію однієї із віз яка зберігалася, але в інструкції наче цього не вимагають), ідемо на пошту там купуємо конверт який називається registered mail envelope на якому потрібно написати свою адресу і імʼя в полі одержувач (в цьому конверті вам пришлють довідку) і весь цей набір відправляємо за адресою вказаною на сайті. Мені довідка прийшла через 3 місяці після відправлення.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка. Диплом бакалавра є аналогом якого пункту з данної таблиці?
-
дякую
-
Онлайн було б Чудово! Як це знобити? На сайті IRCC?
-
Дякую! Може знаєте чи можу я це зробити в готелі?
-
Для получения карты нужен апоинтмент, для смены адреса-нет
-
Дуже дякую вам!
-
Скажіть будь ласка ,обовязково додаток до диплому? У мене його немає нажаль.Можливо його відновити?