Імміграція до Манітоби
-
Я чоловіку вказала two years diploma + пояснювальний лист як так вишло
-
Де запросити можна відповідний документ? Може хтось знає
-
Щоб подати декларацію за минулий рік, потрібно подавати дані про отримання одноразової фіндопомоги? Де витягнути якийсь документ на ці гроші?
-
Чи то все ж таки 10 Secondary тa Two years post-secondary school certificate
-
Питання по заповненню аплікації на номінацію. Розділ "Education" Якщо маєш 4 роки технікуму після 9 років школи, то по факту це vocational school, де отримав і диплом про середню освіту. Що варто вибрати в переліку "Program Completed"? Виглядає, що Secondary Education треба змінювати на 12 років Secondary (8 років школи і 4 роки технікуму) + Дата видачі диплому про середню освіту така сама, як диплому технікума
-
Ми теж ще не дійшли. Збираємо все, що можна, поки в Україні. Бо потім не буде кому
-
Так
-
Щиро дякую.
-
Дякую. А що тоді робити музичним керівникам в дитячому садку? В мене донька там працює. В них ставка 24 год./тижд.?
-
Пошукайте тут в чаті. Це питання задають буквально кожен день ) Не потрібно, якщо ви не маєте Express Entry профілю
-
Доброго дня, підкажіть будьласка хто вже мав досвід при подачі на swm чи потрібна евальвація диплома якщо я магістр з маркетингу,диплом одеського економічного університету, в оригінальному документі все перекладено на англійську в дипломі і додатки також . Спілкувалась з міграційним офіцером, який проводить безкоштовні консультації в готелі, то він сказав шо ні не треба, мол ти і так набираєш бали бо вже маєш 6 міс роботи і без диплома. мене це трохи заплутало, бо я хочу отримати свої бали за магістра. В EOI вже вказала, шо маю магістра. Чи потрібно роботи евальвацію зараз поки я чекаю LLA. може хтось зтикався з цим уже. І ще питання хто вже робив тут евальвацію, скільки це взагалі коштує ? Дякую ❣️