Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Хто летів в Канаду із стиковкою в США? Чи вимагають в США транзитну візу?
-
Дякую 🤝😊
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , overall score як порахувати, адже на тесті всі чотири оцінки різні, а як рахувати середній бал?
-
Повторної реєстрації немає, той же аеропорт, той же термінал. Все одно вимагається?
-
Добрый день ! Скажіть будь ласка, хочу записатися на CELPIP при реєстрації запрошує General or LS ? Який потрібен?
-
Note: Please select CELPIP-General Test instead if you are applying for: • Permanent resident (PR) status • Real Estate License • College of Immigration and Citizenship Consultants (CICC) • Admission to a university, college, or vocational program • Other
-
Дякую велике ,зрозуміла.
-
Thx u so much 🤗
-
Добрий день, скажіть будь ласка, укр. Загран паспорт також треба робити копію і завіряти в емігрейшн центрі?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, працюю фул-тайм в ресторані і він закривається на ремонт на місяць, зрозуміло що кухня не буде працювати і нас всіх відправляють у «неоплачувану відпустку». Підкажіть будь ласка чи будуть потім у іміграційного офіцера запитання чому я не працювала цей час і чи не стане це перешкодою при подачі документів? Подаватись буду після 7 місяців роботи, бо +1 місяць відпрацювати потрібно, щоб було повних півроку роботи