Імміграція до Манітоби
-
Ох так і work permit.. є по досвіду робота з Катару за 2 роки, то буде достатньо ?
-
Документи на номінацію, які я підготувала: 1) Закордонний паспорт ( скан всіх сторінок, де візи і печатки ) 2 ) Свідоцтво про народження (скан оригіналу і переклад ) 3) Диплом про освіту і додаток ( вже двомовні ) 4 ) Атестат зі школи і додаток ( переклад ) 5) Довідка з роботи ще в процесі 6 ) Внутрішній паспорт і переклад То Ок ?
-
Пане wes, то не мій досвід. Ось цитую оригінал повідомлення з контактом: Батько в Україні, ми з дитиною в Канаді. Вчора зв'язалася з канадським нотаріусом, домовилися на сьогодні на 1 годину дня. Як було: я надіслала їй попередньо скан його паспорта з перекладом. Йому - заповнену, але непідписану форму на англійській мові. Нотаруіс у відповідь надіслала лінк на зум зустріч. Сьогодні всі разом приєдналися одночасно до онлайн зустрічі. Батько показав паспорт (оригінал), нотаріус його "признала". Після того ми закінчили коеференцію. Батько підписав на телефоні форму і наліслав мені, разом з цим ще договір з нотаріусом (проста формальність). Я відправила нотаріусу підписану форму, вона завірила. Я заплатила і-трансфер $40, і отримала скан завіреного документа через кілька хвилин 😍🙏 Сайт загуглила www.neighbourhoodnotary.ca/online-notary.html Нотаріуса звати Крістін. Дуже мила жіночка 👍
-
Немає в Україні "сертифікованих" перекладачів, які визнаються Канадою. Це просто люди, які ставлять свій штамп, що вони перекладачі чи агенство. Штамп коштує 20 доларів на Амазоні. Я на своїх перекладах написав афідевіт, що всі переклади зроблені якнайкраще та найточніше відповідно до освіти та знань. Дав усі свої дані для контакту. Все.
-
Дивно. Загальна практика така: Або переклад робить сертифікований перекладач, який пише афідевіт і ставить свою печатку. Або перекладаєш сам, але тоді завіряєш свій переклад Імміграційному центрі.
-
Завіряли в Імміграційному центрі свій переклад?
-
Перекладач має бути сертифікований робити такі переклади. Пошукайте по чату, є багато контактів.
-
Можете.
-
Чисто логічно - дата на джоб оффері повинна бути до першого вашого робочого дня.
-
Дякую .
-
Ще пытанячко . Довідка про несудимість треба брати коли подаватимуся на номінацію чи на федеральну? Буду вдячна за відповідь.
-
Дякую ,а то пішла у ліс 😎