Імміграція до Манітоби
-
Дорога комюніті,питання по аплікації. #подача_на_піар Я так розумію непотрібно вказувати роботу де ти працював менше 6 місяців. Але як тоді бути, якщо з 5 останніх років роботи, в тебе є декілька місць праці по 6 місяців? Тут виходить що з останніх 5 років, підтвердити можу наприклад 3.5-4 роки. Тоді що робити в такому випадку?
-
А сплачувати у кінці?
-
Вітаю. Я десь бачила, але зараз не можу знайти, може хтось може дати посилання - мені потрібен зразок дозволу другого з батьків на отримання дитиною PR. Може в когось є?
-
Номінацію отримав. Подався на федеральний.
-
Так, в самому кінці. Перед відправленням вже заповненої заявки.
-
Ні. В мене були апостилі на дипломах, не сканував їх.
-
Можна відкрити файл наприклад foxreader. Відправити на друк наприклад 1,2 сторінки, на якийсь уявний принтер(якого у вас немає, виберіть з переліку). Як принтер не знайдеться, то запропонує вам його зберегти. Збережіть, і подивіться, скільки важить. Є в інтернеті інструкція, якщо незрозуміло написала)) я собі так робила
-
Доброго вечора. Побачила в чаті обговорення конвертації балів IELTS в CLB, перевірила свою аплікацію і знайшла помилку. Я внесла бали за кожну навичку так, як написано в сертифікаті, не конвертуючи їх (наче це правильно), а от там, де English self-assessment score замість конвертованих балів загального CLB написала 5 (треба 14, бо загальний CLB у мене 5). Передивилась зараз закріплене відео та побачила, що це важливо. Правильно я розумію, що потрібно написати їм листа з поясненням, вибаченням та проханням виправити це? Чи вони самі це зроблять відповідно до прикріпленого сертифікату?