Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка тому самому НОК чи Тір? Бо НОК це конкретна ніша, а в Тір входять сотні НОКів.
-
svechinlaw.ca/2020/01/22/legalization-of-documents-ru/
-
Цей нотаріус завіряє документи українською та ще 3 мовами
-
Доброго ранку!Хтось витягував довідку про несудимість з Ізраїлю? Якщо так,то яким чином?
-
Я вибачаюсь, 11 місяців чекаєте на номінацію або на PR?
-
Для школи інша ліцензія потрібна, процес складніший і треба педагогічна освіта. У будь якому випадку, успіхів вам!
-
Ще раз дякую, треба зв’язатися з ними. Мені пропонували працювати в школі (адміністративна посада), але не склалося, аде сфера для мене цікава.
-
Якщо в іншій сфері диплом не звʼязаний з вчительством, то я не знаю. Але варто спробувати, бо там вимоги до асистентів не великі. І треба тоді буде пройти короткі курси онлайн в перший рік роботи, зазвичай роботодавець це організовує.
-
Дякую 👌, диплому немає, освіта в іншій сфері, але я хочу змінити роботу (працюю за спеціальністю) і англійська гарна.
-
Якщо ви про асистента вихователя, то читайте тут www.manitoba.ca/education/childcare/students_workforce/info_classification.html#:~:text=Applicants%20require%20a%20degree%20or,the%20ECE%20II%20Assessment%20Program. Якщо у вас вже є диплом дошкільної освіти з України, то і вихователя можна отримати.
-
Випадково побачив, а не підкажете куди треба звернутися якщо я хочу таку ліцензію?
-
Ви можете отримати ліцензію асистента вихователя і працювати в садочку. Процес швидкий і безкоштовний. З часом можна підвищити ліцензію до вихователя. Онлайн можна працювати зі своїми студентами, якщо різниця в часі дозволяє. І подивиться вимоги до ліцензування вчителів, можливо ваш диплом підійде для початкової ліцензії або вам скажуть, чого не вистачає для ліцензії і як її отримати. Цей процес також безкоштовний.
-
Для того щоб бути вчителем французька не обов’язкова, а ось англійська повинна бути що найменше сlb 7.
-
Підкажіть будь ласка, на федеральному етапі біометрія здається зразу при подачі аплікації, чи чекати запит на біометрію?
-
Ми не вказували. Хоча була карта А Бельгії
-
Тільки на загальних умовах, як то було раніше. Подача на програму зачинена. Донька може їхати