Імміграція до Манітоби
-
Чи потрібно вказувати на момент заповнення до копійки скільки є але протягом всього періоду до получення PR мати не менше ніж 10к + 2к на кожного члена сім’ї
-
В MPNP у розділі Assets , там потрібно вказати що в тебе є на банківському рахунку мінімум $10 000 CAD + $2000 на кожного члена сімʼї , і коли ти будеш підгружати доказ ( наприклад виписку з банківського рахунку ) і скажем в тебе там буде більше коштів вони це не будуть розцінювати як неправдиво вказана інформація ?
-
Всім привіт, таке питання, якщо по SWO і замість грошей на рахунку є придбаний будинок в кредит, то це підійде, десь бачила що на форумі що цінні папери підходять, а от будинок?
-
Вітання усім! Можливо хтось має зразок як виглядає підтвердження досвіду роботи в Україні від приватного підприємця? І я і чоловік працювали на ФОПа, але в нього наприклад немає фірмового бланку і печатки. Дякую за будь-яку інформацію
-
Доброго дня. Питання про travel history. Коли заповняли аплікації на візу в Канаду на сайті ircc, то вказали в travel history що подорожей не було. Але була одна відпустка на тиждень, до прикладу Єгипет. Питання: при заповненні аплікації на провінційному рівні якщо вказати цю подорож, а в ircc (application summary) її немає, чи буде це проблемою? Дякую.
-
Ні, не буде. Але краще вказати всі подорожі при заповненні заявки на PR. І це Єгипет, туризм, навіть якщо вони запитають про цю розбіжність, то скажете, що забули. Це ж не Іран чи Пн.Корея.
-
В мене така сама ситуація, але це по роботі в іншій краіні. Треба поміняти дати, бо забула і нема підтвердження і ще додати інформацію… не думаю, що вони прямо дуже звіряти будуть
-
На провінційну аплікацію цієї інформації не потрібно, на федеральному будете вказувати подорожі за 10 років, там її і вкажете. Не факт, що будуть порівнювати з Куает, та якщо і перевірять, поясните, що забули про неї, головне, щоб в заявці на ПР було вірно вказано.
-
Я працювала на нього офіційно і він за мене споачував податки
-
Ніяк. Програма CUAET зачинена для подачі нових заявок. Її неможливо подати більше. Тільки на загальних як звичайний іммігрант
-
В степлс вам поставили печатку з адресою, назвою і датою. А ви нижче напишить своє імʼя та прізвище і дату народження. Цього достатньо. Також зберігайте чек, якщо фото з якись причин не приймуть, вони повертають гроші або переробляють фото. Вам дають 2 сета, скануєте обидві сторони одним файлом і все.