Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Впевнений, людям певного профілю ви можете бути цікавим. Я з вами вже наговорився )
    1 Reply Last reply
    0
  • t230301089T Offline
    t230301089T Offline
    Volodymyr Lytvyniuk
    wrote on last edited by
    Шановний Чарлі, я вас не ображав і навіть не запитував у вас нічого. Якщо вас моє запитання так глибоко образило то вибачайте. Хоча в цьому чаті до мене звучало теж багато різних питань і ніхто на людину не нападав. Нехай уже адміни дивляться за цим всім. Я звичайна, неідеально людина і завжди можу помилятися. Але саме «тупе» питання, це не запитане питання. Успіхів вам по життю і всього найкращого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Гарної ночі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Мені шкода, що ви глибоко нещасна і занедбана людина, яка не поважає Україну. Справді щиро шкода. Але не треба всіх під одну лінійку, а ще й ображати Україну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Та немає ніякої історії. Всі люди які прилітають сюди це глибоко нещасливі і занедбані люди. Які вважають Україну конченою і безпросвітною країною. Тому і емігрують…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Good for you, як то кажуть. У кожного своя історія )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Січєнь 😂😂😂 це курва ще півроку 😂😂😂 я за півроку до відльоту в Канаду навіть не знав що я буду їсти завтра 😂😂😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Якщо хоче то нехай летить. Я в нікого не питав дозволу і пррад. Мав квиток ісвсе. А там як американські мрії …
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Він же сказав, що планують летіти до Канади в січні. У нього ранок ) Ох, не сподобався він вам... дуже )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Ідіот… зараз ніч
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Мені взагалі не всралось зто куди коли і як їде. Але на мою думку треба бути повним недієздатним дебілом щоб задавати такі питання😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t230301089T Offline
    t230301089T Offline
    Volodymyr Lytvyniuk
    wrote on last edited by
    Дякую за розширену відповідь. Гарного дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    я колись готував картоплю смачну за своїм рецептом, а у Канаді виявилось, що то Poutine, можу спробувати податися одразу на громадянство?))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Що ж ви так суворо) Людина не в курсі міграційних програм і не він перший, хто тут задає питання, які не тільки сотні разів вже обговорювалися, але й зроблені пам'ятки, записані концентровані відео... ну в цьому наша людська квінтесенція. Шкода, що не в доброті та любові, але як казав відомий пан: "маємо, що маємо" )) Пане Володимиру, якщо ваше питання не жарт, то 1. тут чат про Манітобу, що там у Альберті мешканці чату знати можуть, але то все теорія, практика в цьому чаті лише про кохану провінцію Канади 2. Будь-які зв'язки з провінцією (а не Канадою) можна встановити лише з постійними резидентами чи громадянами. Ваш приклад ні про перше, ні про друге. Настільки знаю, у Альберті немає міграційної підтримки через наявність друзів. 3. Наявність друзів, як опція, не така гарна, як чесно та офіційно відпрацьовані 6 місяців на локального роботодавця (у Альберті, здається, від 1 року). По-перше через те, що друзі дають значно менше балів. По-друге тому що процедура (далі буде інформація в якій не впевнений): важче як для вас, так і для друзів, та довше за часом. Можливо пан @western9 мене виправить (не знаю успішних кейсів, тому не в темі деталей), але цю дружбу потрібно буде ще в 100% випадках підтвердити співбесідами з представниками провінції. Всі ці інтерв'ю збільшують строки очікувань номінації. Можна перераховувати далі, але це не має сенсу. Вирішіть куди їдете, а далі читайте про міграційні процеси Канади. Знайдете свою програму.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Абсолютно , а ще , якщо ви коштували кленовий сироп в Україні, то це теж звʼязок з Канадою , можете з України вже це як доказ подавати ! Вже є кейси успішні , через сироп ,та хокей .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charlie
    wrote on last edited by
    Ну ти і далбон 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t230301089T Offline
    t230301089T Offline
    Volodymyr Lytvyniuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Підкажіть, в мене є знайома, не те щоб прямо подруга але знаємось уже більше 7 років, працювали, відвідували різні конференції по минулій роботі (є спільні фото). Я свій час її багато допомагав. Вона зараз працює в Альберті більше 4-з місяців разом з чоловіком, ще навіть не подавалися на імміграцію але уже непогано себе почувають, орендують житло, мають два авто. Чи можна в такому разі показувати це знайомство як звʼязок з Канадою і подаватися одразу після приїзду. (Ми ще не приїхали, плануємо в січні наступного року.)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Перефразую. Коли вказували конти на початковому етапі вказали тільки гроші в банку. При заповненні заявки на пров. етап (SWM) можна додати нерухомість. Чи варто це робити (якщо плануємо у майбутньому продати)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t532165280T Offline
    t532165280T Offline
    Revolution Revolution
    wrote on last edited by
    Просто у самій формі воно вимагає вказати всі ваши звʼязки з провінцією. І виходить на пункт робота (де зв’язки) відповідати ні? Як і на на 6 місяців з одним роботодавцем?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags