Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тоді все просто. Подаєте дітей на Візітор рекорд чи візи youtu.be/yq_0EPSsSvI
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Мария! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, під час імміграційного процесу. Не для візи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Вибачте,ще раз хочу уточнити, тобто якщо в не основного апліканта є дитина від першого шлюбу і вона не їде до Канади,то вона має пройти медогляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • t702371582T Offline
    t702371582T Offline
    Таня Кравчук
    wrote on last edited by
    Не так усе просто тут, я подала аплікацію на нову візу але подала від свого імені додавши дітей і заповнивши на них ті великі довументи які потрібно. І думала що роблю правильно. Мені навіть прийшов лист для оплати візи , навіть два листи і я подумала якщо двоє дітей то два листи і оплатила знаючи що програма КУАЕТ закінчилася а вони мені погодили нову візу ( мені не потрібно було) і прислали лист на вклейку для мене . А у дітей тиша, нічого. Але перечитала усі коменти під відео яким ви поділилися, то там теж усе жахливо. Але дякую вам, за якусь хоча б відповідь.😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Demetrius Hovenko
    wrote on last edited by
    Якщо Я буду подавати тільки від себе, но маю дитину від колишнього браку, то мені теж потрібно таке робити? Дуже важко буде з тим, бо не спілкуюсь з колишньою та просто сплачую аліменти
    1 Reply Last reply
    0
  • t806543872T Offline
    t806543872T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. А це на федеральному етапі треба буде? І як це відбувається, ircc дає якийсь документ з яким ідеш до клініки,як було коли в Канаду прилетіли, а це так само але в Європі, чи як? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, медогляд через акредитованих лікарів будь-де у світі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Якщо в Україні, то Київ чи Львів The following Panel Physicians are available in this country - ordered by city: City: Kiev (Kyiv) Name: IOM Migration Health Unit Address: IOM Migration Health Unit, 15 Tarsivska Street, This panel physician or clinic provides services paid by Interim Federal Health Program. For Appointments: mymedical.iom.int/omas/#_frmHome Telephone: 044 584-3668 [email protected] Spoken Languages: English,French,Russian,Serbian,Ukrainian City: Lviv Name: Volodymyr O. Semeniv Address: Sheptytsky Hospital, Ozarkevycha Str. 4, 79016 Clinic Email Address: [email protected] website: http://spital.org.ua/ Telephone: +380 322 352269 +38 068 699 1567/+ 38(066)779 08 81 Spoken Languages: English,Italian,Polish,Russian
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Aron Baku, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t885103180T Offline
    t885103180T Offline
    Oksana Mironova
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Така ситуація. Треба продовжити закордонний паспорт дитини. Чи обов'язково потрібен дозвіл батька. Батько не виходе на зв'язок. Чи є інші методи? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t873516185T Offline
    t873516185T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Доброго вечора скажіть будь ласка перед подачею EOI півроку треба відпрацювати на одного работодавця чи можно змінювати? Головне щоб не було gaps?
    1 Reply Last reply
    0
  • t557071036T Offline
    t557071036T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    На одного і продовжувати на нього працювати, але то вже залежно від обраної програми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня 😊 Така ситуація: чоловік білорус, отримав також польське громадянство. Зараз Білорусь перестала видавати будь-які документи на територіях інших країн, тобто немає можливості забрати білоруське свідоцтво про народження, але свідоцтво було складено для польського громадянства і на польському свідоцтві написано країна народження Білорусь, місто і так далі. Чи треба буде також білоруське свідоцтво (на ПР) ? Чи вистачить польського?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Поїхати в Білорусь і отримати. Так робить багато людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Питання трохи дивне. Звичайно потрібно. Для офіцера потрібен документ, що підтверджує ваше народження. Тобто свідоцтво про народження. До чого тут Польща? ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    При отриманні польського громадянства, у Польщі виготовлять окреме свідоцтво про народження.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags