Імміграція до Манітоби
-
Ні, не підходить. При перевірці Вам дадуть відмову. Звертайтесь до України з проханням визнати Вашу середню освіту та видати диплом про середню освіту. Вища відразу відпадає, якщо не було видано диплом з офіційних територій РФ
-
Для багатьох програм WES непотрібен. Якщо буде переклад такого дирлому з афідавітом, то теоретично 'може підійти
-
www.international.gc.ca/world-monde/international_relations-relations_internationales/sanctions/ukraine.aspx?lang=eng
-
А вам ліньки пошукати самому? Звичайно ж є. Найпростіше - це зайти на сайт wes.org/ca та перевірити самому. Канада визнає тільки навчальні заклади, акредитовані WES. А WES визнає тільки навчальні заклади Україні, які були акредитовані у МОН України та документи, які були видані МОН України.
-
Є офіційне посилання?
-
Ваші документи оцінять в 0, бо вони не визнають такі дипломи офіційно і наклали санкції на такі заклади
-
Погоджуюся. Селпіп набагато важчий. Витягнула лише за рахунок того, що голова швидко працює. 7,6,7,6 в мене Але думала що точно не склала навіть на 4 Спікінг у аелтс просто дитячі забавки На роботі доречі працює хлопець з Індії, він ледве два слова може звʼязати, селпіп завалив , а аелтс склав з першого разу
-
Яке посилання🤔 Канада не визнає окупацію Криму та інших територій України. Для Канади, як і для всього цивілізованого світу, всі незаконно захоплені території в нашій країні- це територія України. Тому очевидно, що і всі документи, видані незаконною владою на окупованих територіях не є дійсними в Канаді. Комон сенс як на мене 🤷♀️
-
Є офіційне посилання?
-
Аналогічно. По ILTS 5.5.5.6, По CELIP 4,4,5,5.....
-
От є думка про те, чи СELPIP легший від IELTS. Хто казав, шо CELPIP легше?! Не вірте! Це просто капець. IELTS paper набагато легше. ...я впевнена, шо не здала. А IELTS здавала двічі Важче, бо постійно дивишся на час, а не думаєш про завдання. Speaking так це, як наче я побувала в дурдомі. Ти не говориш з живою людиною про життя, а описуєш психоделічні картинки. І писати легше, ніж tape. Ну це мій досвід.
-
був лист такий одразу після подачі заявки але там пише що він дійсний до 9 серпня або до прийняття рішення залежно що буде раніше. 9 серпня минуло, а нове рішення прийшло сьогодні навіть не знаю як на це реагувати) та і на роботі чи треба про щось таке повідомляти
-
Доброго здоров'я 👋 підкажіть будь ласка, дуже важливо 📣, Я знайшов відмінну роботу, але справа в тому, що цій компанії тільки рік як вони працюють в Вінніпезі і я не впевнений чи підходить вона для імміграції в цьому випадку. Хочу податися за програмою Skilled Workers Overseas Stream де потрібно набрати 60 балів. Просто я чув, що для імміграції потрібно, щоб компанії було 3 роки. ??? дякую