Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, зараз потрібно перед перелітом до Канади заповнювати AriveCan? Дякую.
-
Якщо є сумніви, то на мою думку краще не їхати, тим більше, що у вас в Європі все гаразд. Це ж не тур поїздка. Прийдеться починати все з нуля.
-
Якщо коротко, то у всьому. Інформації є повно на ютубі. Ви ж розумієте що в 1му повідомленні не опишеш все. Та й навіть пробувати сенсу нема. Робіть дослідження (якщо ще не зробили) робіть висновки і рухайтесь в напрямку де Вам буде краще на Вашу думку. На мою думку маючи все на місці є сенс пробувати їхати з України в Канаду через безпеку, стабітьність і передбачуваність життя. Маючи все в Європі я б 33 рази то обдумав.
-
Я летів однією авіакомпанією(вест джет), коли чіпляли стікер реєстрації сказали що багаж заберу вже у Вінніпезі. А в першому аеропорту Канади офіцер порекомендував все таки перевірити чи не треба його самому здати ще раз, і мав рацію. Тому я рекомендую теж перевіряти багаж саме в першому аеропорту Канади.
-
Різні авіакомпанії , може бути таке що потрібно переєстровувати . В першому аеропорту , коли на валізу чиплятимуть стікер реєстрації багажу , буде вказано кінцевий аеропорт . Мало дві години для пересадки і авіакомпанії різні , багаж можуть відправити другим літаком
-
в кожного свій шлях, і він залежить від багатьох факторів. Хто як адаптується, але треба дати собі час (2-3 роки), а потім робити висновки.
-
треба зрозуміти, що нема ідеального місця. щось краще в україні, щось в европі, а щось - в канаді. нас ніде не чекають і ніде не буде просто. ставтеся до цього як до досвіду и пам’ятайте, що завжди в принципі можна буде повернутися. але навіть якщо ви повернетеся назад, то все одно будете у більш виграшній позиції - ви отримали досвід роботи в іншій країні, ви підвищили знання мови, ви адаптовувалися
-
Дуже провокативне питання...
-
Доброго дня. Читаю про Канаду вже пiв року, i з кожним тижнем вiдгуки та думки все гiрше та гiрше. Якщо в липнi це був прямо сказати захват, то зараз це в бiльшостi розчарування. От i думай тепер.. Колись Канада для бiльшостi (як i для мене) була мрiею, а тепер таке двояке враження, навiть незнаю як на це все реагувати.. Хто що може сказати, наприклад в порiвняннi з Европою(Польща,Чехiя,Угорщина) мова не про грошi, а про рiвень життя, медицини, побуту.
-
потрібно оформлювати новий паспорт (Оттава, Торонто)