Імміграція до Манітоби
-
Тобто це коли ми file taxes, то лист який вони потім надіслали ?
-
Мені здається, що єдиний вихід - вказати, що не підтримує стосунків з братом і тому вирішив не вказувати і не планує переїжджати в Торонто. Цікаво, що напише і як вони відреагують.
-
Скажіть будь-ласка, а ви всі сторінки перекладали (включаючи прописку)?
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
І цю дитину не треба вказувати у аплікаціі на федеральний єтап? Тому шо я бачила приписку (вказувати тількі тих осіб в кого нєма pr or citizenship of Canada)
-
Я зрозумів як вирахували брата. Мені цікаво як аплікант зараз пояснить цю ситуацію і як офіцер відреагує на це пояснення.
-
Вітаю! Хтось знає, коли новий відбір заявок на MPNP?
-
Доброго дня. Планую брати довідку про відсутність судимості в укр посольстві.. Сказали взяти внутрішній паспорт та біометричний Так от у внутрішньому паспорті не вклеєне фото, що клеять у 25 років.. Думаю, чи не буде проблем в зв'язку з цим? Фото не вклеював тому що паспортний стіл у тимчасово окупованій території
-
воу! Може тупе запитання, але наче як від українців потребується 60 балів "проходних" для цієї програми. Я розумію, що згідно того що написано на оф сайті Манітоби, я набираю здебільшого 595 балів або трошки менше. Тож, для українців умови такіж як і для всіх, чи дещо інші? Якщо можете, дайте коментар
-
бачу, дивлюся, дякую!
-
так. Вже цікаво. А це в загальний інформації є, що то за бали спецвибірки? Бо на сайті Манітоби я лише одну систему на всіх знайшов
-
@western9 Памятаєте ту історію молодого хлопця, який ворк перміт прострочив, бо йому його видали всього на 2 місяці помилково? То він подав заяву на відновлення статуса, чекав 2 місяці на відповідь. Нічого. Тоді він зібрався і поїхав в Монреаль, де йому видавали ворк перміт. Там за 20 хвилин йому дали новий.
-
☹️☹️☹️