Імміграція до Манітоби
-
Це все не має ніякого значення, те що ви пишете. Якість не в цьому. Економічно пасивного трафіку набагато більше серед підготованих, вони тому і готуються щоб бути еффективними для себе. Яле я розумію що це дуже складно. Ви ж не професор економіки щоб дискутувати на ці теми
-
Доброго ранку! Help please! Така ситуація, подовжили доньці паспорт в кінці травня ( коли останній раз був консул) Відразу ж замовили Візитор рекорд. 16 серпня звернулися за допомогою в Іміграційний центр. Вони з нашого акаунту написали листа. Але до сих пір тиша. Вже три з половиною місяці. З 4 вересня дитина вважається нелегалом? Куди можна звернутися? Чи просто чекати? Дуже дякую за пораду!🙏🙏🙏
-
Шановні, у всіх не працює веб-сайт для оновлення MPNP аплікації, чи це тільки у мене така проблема?
-
Загран. Паспорт перекладати і завіряти не потрібно. Тільки скан. WP також, це ж документ Канади
-
Я працював з філіппінцями багато років . Більшість розмовляють англійською добре, але не всі . Бували випадки , коли людина проходила співбесіду в офісі Маніли( і все було ок з англ) , а потім не могла звʼязати 2-3 слова докупи . Але це правда що відсотково філіппінці володіють англійською більше , ніж українці.
-
Якщо є офіційне пояснення чому так жили то все має бути ок
-
Доброго дня. Мені терміново потрібна консультація. Може можете порадити іміграційного консультанта, який може прийняти мене сьогодні. Справа в тому, що мені вислали контракт до підписання і в графі NOTICE - Employer написано, що роботодавець в Онтаріо. Це мережа медичних клінік. В понеділок маю вийти на роботу, а тут прочитала договір і зрозуміла, що ця клініка не буде пасувати для імміграції.
-
Дивіться, зараз прибуло дуже багато сімей, які за дивним збігом почали створюватись після запуску CUAET-програми. Це є як шлюби між українцями, так і з іноземцями та іноземками. У когось шлюб дійсно за відносинами, а хтось має грошовий елемент. Федеральний уряд це все перевіряє для зменшення ризику
-
Так, ви праві. Ви ж можете одружитися а потім хтось і з вас поїде у іншу країну, наприклад - а це додає сумнівів у офіцера щодо правоти та наміру вашого шлюбу