Імміграція до Манітоби
-
Не треба міняти. Краще потерпіть, отримаєте пр, потім вже розправите крила. Думаю пріоритетом для вас має бути пр, а не додаткових 2-3$ на годину. Розумію що не приємно, але раджу вам не звертати з вашого курсу , посидіть на цій роботі ще трошки 😉💪🏼
-
Доброго ранку. Якщо Employment Letter датований 25-им серпня, а ЕОІ подано 26-го, я можу його підвантажити в заявку на номінацію? Чи потрібно взяти новий?
-
дякую
-
Можете.
-
Пробували нещодавно так зайти, така сама проблема. Якийсь баг з додатком, думаю.
-
Всім доброго дня Які додаткові потрібні документи на федеральному рівні за яких не питали на провінційному … і багато бачу перекладає внутрішній український паспорт але навіщо його перекладати якщо є закордонний .
-
Пілскадіть будьласка чи отримував хтось повернення тих 500 доларів за номінацію? Вдячна
-
Шукайте в закріплених список документів на ПР
-
Дякую … тобто получається що їм потрібно всього на чотири документа більше National IDs ( тобто паспорт ) , довідку про несудимість , підтвердження номінації і фото ?
-
Мені здається така проблема була ледь чи не завжди. Одного разу після тисячної спроби мені вдалося було зайти через nfc. Через деякий час потребувала знову зайти і не змогла ніяк, тому авторизовувалася через монобанк. У вас немає доступу до цього банку? Якщо картка є, то там можна швидко і будь який час за допомогою підтримки банку в телеграмі змінити номер телефону на канадський для входу в банківський акаунт і авторизуватися тоді в Дії