Імміграція до Манітоби
-
Ви десь в паралельній реальності живете? 😄
-
Чому саме Канаду? Ніяких претензій, просто там податки менші,дешевше життя і більші зарплати
-
Тобто навіть якщо в мене буде канадський дозвіл то я не зможу наприклад виїхати подорожувати на довгий період ?
-
Є вимоги підтримання грін-карти. Ви зможете тільки один раз відкласти проживання в США на рік. Далі треба буде обирати. Тут є люди, які вигравали грін-кард і мали ПР, і відмовились на користь Канади через неможливість підтримання двох статусів. Це вже обговорювали багато разів.
-
Не треба обирати. Треба просто приїхати в США, отримати картку і ідентифікаційний номер і можна вертатись назаж
-
Просто заповнення заявки? Навряд чи.
-
Фото потрібні відразу при заповненні заявки на федеральний етап. Мед комісія і біометрія можлива по запиту пізніше.
-
SolutionAir зараз набирає 47 людей. Можете пошукати в інтернеті, або можете мені написати
-
Можливо хтось знає інформацію, чи впливає участь в розіграші грiн карти на отримання PR якщо справа на етапі розгляду на провінційну номінацію? Чи не можуть виникнути проблеми з цього приводу?
-
Ходити, вимагати побачити супервайзора, та давати йому резюме і просити найняти. У мене та ж біда зараз, йду завтра ходити по місту з пачкою резюме
-
Треба ходити та розносити резюме.
-
Доброго дня, чи може хтось допомогти з роботою в Вініпезі. Маю гарну англійську. До цього працювала загалом на ресепшн в Ірландії. Чи може хтось порадити де швидше знайти роботу?(маркетплейс та індід це все не робочі схеми ніхто не відповідає), резюме в мене зроблене за канадськими стандартами.