Імміграція до Манітоби
-
Офіцери будут надсилати ці документи на перевірку до посольства Канади в Україні
-
Іншого у мене немає, я просто збираюся перекласти і прикріпити, без додаткового підтвердження диплома, чи це буде складно? Русня дала и все
-
Не перший раз читаю, що канада не дуже признає документи, видані окупаційною владою
-
Ні, жодних документів Канада не визнає з Криму
-
підкажіть будь ласка я з Криму, мені було 14 років коли росіяни прийшли і видали їхній паспорт мені та мій диплом російський, чи зможу підтвердити на номінацію прикріпити їх? просто переклад і запевнити, чи вони відмовлять
-
Всім доброго дня! Якщо я працюю на посаді production operator то під який NOC code підпадає ця професія ? Можливо хтось знає
-
Шановні. Якщо у Вас постійно виникає проблема з додатком Дією в якої захворів реєстр і його лікують: використайте впн України чи сусідньої держави (Польша, Молдова і т.д.). 👍🏻
-
Всім привіт. Хочу запитати чи мав хтось таку ситуацію. Якщо я маю бізнес як sole proprietorship параллельно працюючи фуллтайм на компанію вже майже 6 міс., при подачі на ПР від компанії можуть бути якісь проблеми? Чи це для government не взаємозвязано і проблем не буде?