Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , чоловік пішов після 11 класу у 1998 році вчитися у технікум , а у 2002 закінчив. ( по рокам 4 вчився ) У додатку до диплома стоїть 2 роки і 10 місяців . Питання , що обрати щоб було вірно три роки чи три та більше років , заповнюю на номінацію
-
Може тому що в правилах групи лише українська або англійська?🤡
-
Респект Кутузову за москву
-
Сьогодні відповіли щодо термінів розгляду номінації, схоже, що вже більше 6 місяців триває він
-
Певно вони про SWM EOI кажуть, але у вибірках взагалі категорія SWO містить трьохзначні цифри, томк хз
-
Я ось теж не зрозумів як у людей по SWO 600+ балів)) це не можливо))
-
Дякую буду дивитися
-
Я взяв з закріпив приклад і заповнив так само, як писали
-
Так, повинен прийти лист, або можете зайти в свій акаунт подивиться, якщо там знову ті ж самі постання, які ви заповнювали с початку EOI, значить анкета відкрита для заповнення вже на номінацію. Але в листі вони пишуть почекати 48 годин перед заповненням, щоб в них в базі пройшли зміни спочатку. Лист може прийти завтра утром, а може сьогодні ввечері, якщо буде вибірка.
-
Або я не правильно клеймив 100 балів або я щось не розумію... Якщо заклеімити 500 балів то в мене 800+ буде, але я клеймив як на SWO тільки пів року і все.
-
Так якщо клеймити 500 балів це SWM.
-
Я кажу за SWO
-
Так
-
А як набрати 700+ по SWO? Це якщо в зв'язку з Манітобі клеймити 500 балів то тоді і вище буде