Імміграція до Манітоби
-
Знаю хлопця, який закінчив 12 клас тут, але сертифікат йому не віддали, сказали, що для отримання повинен ще один рік повчитись. Тому гарно зважуйте, хто вас буде забезпечувати, поки ви будете ходить в школу. Якщо без батьків їдете. Ну і тут, діти з 14-15 працюють, тут це не діковина.
-
An Acknowledgment of Receipt (AOR) is an official document that confirms that Immigration, Refugees, Citizenship Canada (IRCC) has received your application. IRCC issues an AOR document after an individual submits an application for immigration, citizenship, or temporary residence. The document’s significance varies depending on the application submitted, and how it has been submitted. Це правильне твердження?
-
Так коли пишете заяву, ставите галочку шоб оплатили. З ваших відпускних вам виплачують- і вуаля, отримуєте звичайний пай чек
-
А як його отримати, якщо українська школа за плечами + бакалавр?
-
Мій син у 17 отримав ворк перміт. Але пішов все ж таки у школу отримати шкільний сертифікат і підтягнути англійську. Др речі, в школу прийняли його, бо діти укр батьків з ворк пермітами мають дозвіл вчитися без стаді перміту. І ще один нюанс. Сама працюю на півставки менеджером і бачу, як відбувається набір нових робітників. Резюме без шкільного сертифікату йде у смітник.
-
Розшифруйте, що таке АОR?
-
Дякую
-
Я подалася 29 травня. Отримала 12 липня із запитом на додаткові документи. Поки тиша.