Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Боб! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Теж саме. 2 тижні тиша. Хоч би відповіли щось. Типу ок чекайте чи ще щось. Замовили, сплатили відправили листа і тиша
-
От і не зрозуміло чи то норма чи вони не бачать
-
Так
-
Вітаю. Для Вас Канада зачинена, бо дозвіл на роботу Ваш анульовано було автоматично, бо не було медичного екзамену. Податися повторно на цю програму Ви вже не зможете. Можливо що ви вже є в базі заборони на в'їзд в Канаду та Вас просто не посадять на літак.
-
Було б добре написати листа в кризову форму IRCC та запитати у них. Про автоматичне анулювання WP трохи сумнівно, зустрічала кейси, коли люди не проходили медицину в строк і їм просто надсилали листа з нагадуванням. Тим більше якщо ви не були в Канаді 90 днів після першого в'їзду. В будь-якому разі я б перевірила в офіційних джерелах цю жахаючу інфу про наявність вас в блек листі на в'їзд)
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. На другому етапі, якщо я навчалась в 3х школах то мені потрібно вказувати 3 школи чи вказувати останню про повну загальну освіту ?
-
Тобто по останній вказувати 10 років ? Чи конкретні дати навчання ?