Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    LMV
    wrote on last edited by
    Зрозуміло, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Незнаю, а власне для чого якщо немає номеру аплікації, який приходить в імейлі який я вислав зверху
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LMV
    wrote on last edited by
    Чи можна створити новий обліковий запис на іншому порталі ircc, якщо ще не приходило таке повідомлення ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640781244T Offline
    t640781244T Offline
    Даша Корольчук
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Чи є сенс клеймити бали за попередній досвід роботи якщо в сумі в мене не виходить 40 год ? Працювала вчителем, мені в листі написали що повний робочий день, але по годинах у вчителя трохи по іншому виходить…28 год лише Чи це взагалі зарахують? Можливо тут є вчителі які підтверджували попередній досвід, буду вдячна будь яким порадам☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t640781244T Offline
    t640781244T Offline
    Даша Корольчук
    wrote on last edited by
    Щиро дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    це окей. МПНП оцінить і дасть вам знати, якщо щось потрібно. Це стосується тільки неканадського досвіду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Сабмітив чи 10 чи 13 червня (федеральний етап)
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Сьогодні нарешті прийшов лист що почали розглядати мою справу (присвоїли номер аплікації і т.д.)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Магіст. Та додавали посилання на закон.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    І CRA також прийняли мою відповідь, може вже нарешті отримаю рефанд за 22 рік і інші бенефіти. Я так передбачав приблизно говорив дружині що рухи мають +- в жовтні початися...нарешті в цих державних установах закінчився сезон страйків, відпусток і т.д. )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Просто ділюсь таймлайном...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    а скільки часу пройшло з моменту завантаження в особистий кабінет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Ірина Tamazlikar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn Hula
    wrote on last edited by
    Це не нова платформа. Це стандартний процес. Після подачі на федеральний етап, вам приходить лист з проханням приєднати вашу заявку до порталу імміграційного департаменту (IRCC)
    1 Reply Last reply
    0
  • t677258306T Offline
    t677258306T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    люди кого цікавить покупка автівки новоприбулим в кредит, без кредитноі історіі з 100% узгодженням, звертайтесь) з офіційним захищенним договором
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anetka
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть де можу знайти інфу! Як із Польщі замовити довідку про не судимість?
    1 Reply Last reply
    0
  • t406883962T Offline
    t406883962T Offline
    Yuliia 🍀
    wrote on last edited by
    Друзі, таке питання Заповнюємо eoi Питання Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian Province or Territory? Ми не жили , але були 3 дні в Альберті🥺 Вказувати YES? Нам за цей візит бали знімуть?😢
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maximus
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Підкажіть будь-ласка. Якщо я працюю та хочу йти по програмі Skilled Worker of Manitoba. Що потрібно відповісти на це запитання? NO? I am not currently working in Manitoba, but I have a formal job offer.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    В них є посилання для зміни роботи, але мені цікаво хто цей етап вже пройшов, як іде розгляд далі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Розкажу як ми з чоловіком отримали довідки з Польщі, думаю багатьом буде цікавий наш досвід так як багато питань було тут про це. Відправили заповнені заяви на отримання інформації про особу. Відправляли поштою Canada Post. Купили два конверти не великі. Туди кожен з нас поклав заяву плюс копію паспорту, щоб вони мали якісь документ про особу. Копію оплати там десь біля 30 злотих. (Важливо щоб в оплаті ви написали ім’я ваше, що за справка вам потрібна і дата, дата має співпадати з датою яку ви пищите на заяві) Одна оплата на кожну людину. Також поклали туда написані вручну картки по польски і попросили вислати назад на нашу адресу, продублювали її. Потім ці два конверти поклали в один великий. Щоб точно дві наші заяви доствавили разом а не загубились там десь. Відправляли звичайною пересилкою так як нам сказали що пришвидшеної немає на міжнародні відправлення. Попросили іх відправити з трекінгом щоб ми хоча б туди могли дивитись де воно є. І вот чекали місяць щоб вони іх отримали, побачили по трекінгу що вона в них вже. Потім я прочитала інфу що вони мають виставити таку справку за тиждень. Я ще писала їм на мейл, у Варшавське відділення, куда ми і відправляли запит. Вони мені відповіли що вже вислали, тобто виставили цю справку менше ніж за тиждень. Ну і лишилось чекати. Коли ви оплачуєте ті 30 злотих то це є оплата за справку і за висилку в будь-яку з країн. Чекали рівно два тижні, вони напевно мали якусь опцію пришвидшеної висилки. Мені прийшлось їхати на пошту щоб підписатись за отримання, чоловіку просто в скриньку закинули, але все в один десь прийшло. Що то за справки? Просто наша заява яку ми висилали і десь 4 печатки що ми не фігуруємо ніде. Висилали в Варшаву на адрес Czerniakowska 100. www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego Там можете побачити всі опції як можна отримати цю справку. Чого ми не зробили електронного через profil zaufany? Бо я загубила сімку і не могла отримати доступ до профілю. І плюс на сайті Канади де пише детально про справки про несудимість пише що саме з Польщі електронічні не приймають. Має бути печатка. Тому так
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags