Імміграція до Манітоби
-
Тобто, це ризик, і якщо офіцер не погодиться зі старими паспортами, ( а нові виготовляти-може зайняти більше 180 днів)- то треба буде починати все з початку??
-
У вас є час на виготовлення нових паспортів аж до отримання AOR. Якщо ви тільки подалися на номінацію, то розраховуйте на 4-6 місяці на номінацію і на 2-4 місяці на AOR. Тобто, мінімум півроку, щоб виготовити паспорт. Ще одні знайомі літали до Польщі, то там подалися на виготовлення паспортів. Їм потім прислали готові паспорти до знайомих на польську адресу, а ті переправили до Манітоби. Через Польщу виготовлення нових паспортів зайняло всього 2 місяці
-
Щодо паспортів, то я додам ще свій кейс. У 2016 вУкраїні ми подавалися на ПР по старих паспортах, які були до 2020. У 2017 отримали запит на імміграційні візи, то швидко виготовили нові паспорти, і відправили нові. Ніяких питань не було в IRCC. Ми навіть не повідомляли про нові паспорти наперед :)
-
Також до уваги тих, хто поширює чутки про "прив'язку ПР карти до паспорта". Цього не має, це не правда. ПР карта дійсна 5 років і не залежить від дії вашого закордонного паспорту. Ви навіть можете жити у статусі ПР з простроченими паспортом, але просто нікуди з Канади не поїдете
-
Дуже дякую всім за відповіді, дуже допомогли та прояснили ситуацію !!!
-
Тут займаються таким, напишіть Тарасу
-
Вітаємо, Anatoliy Melnik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Через Дію
-
Доброго ранку усім))) Підкажіть будь ласка якщо збираюсь змінити роботодавця,в нього відпрацював 6 місяців,хочу піти робити до іншого роботодавця та після наступних шість місяців роботи клеймити бали по SWM як 1 рік стажу у Манітобі,професія має бути однаковою?чи це не є обовʼязковим для подачі документів?
-
Доброго дня, маю подібну ситуацію як і Elena... Маю стабільну роботу по TEER 2 яку не планую змінювати і хочу подаватися без екзамену з англійської мови. Але не розумію як це зробити, під час реєстрації в кабінеті EOI вимагає результати екзамену і номер сертифіката... Як в такому випадку подаватися на без екзамену? P.S. екзамен з мови не хочу здавати через те що здебільшого знаходжусь у м.Томсон і їхати у Вінніпег накладно в плані грошей і часу, та і сам екзамен не дешевий... Але по WELARC мав результат 5-6...
-
Дякую величезне Зараз спробую